Obavijesti

Sport

Komentari 0

Spreman za Milwaukee: Ma iskoristit ću ja ovu šansu...

Spreman za Milwaukee: Ma iskoristit ću ja ovu šansu...
1

Roko Ukić priključio se svom novom klubu odlično pripremljen i vrlo ambiciozan. Vjeruje da je ovo šansa koju jednostavno ne smije ispustiti

VIDEO

Na treninzima djeluje sjajno, nije čak ni umoran kao što se moglo očekivati, pohvalio je Roka Ukića trener Milwaukeeja Scott Skiles na početku priprema za novu sezonu. I izbornik Repeša hvalio je Ukićevo fizičko stanje ovoga ljeta, Roko je trenirao čak i s momčadi koja se pripremala za Mediteranske igre. Na novom je početku, u novom klubu, očito je shvatio da ništa ne smije prepustiti slučaju.
- U Torontu sam bio zadovoljan, ali onoga trenutka kad su potpisali Jarretta Jacka iz Indiane postalo mi je jasno da moram potražiti novi klub, da mjesta za mene tamo više nema - kaže Roko, koji će nositi dres Bucksa s brojem 20. Htio je jedinicu, ali taj je broj umirovljen, nekad je bio na leđima Oscara Robertsona.
- Kad sam dolazio u NBA ligu, nisam želio biti jedan od igrača koji će uskakati kad bi se netko ozlijedio. A u Torontu sam bio baš to, a tako mi nije bilo lako funkcionirati. Pogotovo na duže razdoblje, to jednostavno nisam želio - rekao je 25-godišnji Ukić, playmaker u naponu snage. I u lovu na konačnu i veliku afirmaciju.
- Uvjeren sam da je Milwaukee moja velika prilika. Želim da budem nagrađen ukoliko ću dobro igrati i trenirati, jednako kao što to ne očekujem ako ne budem pravi. Status i minutažu želim zaslužiti svojim igrama i ponašanjem, u Torontu nisam mogao profitirati bez obzira kako odigrao - ispričao je Roko, igrač oko kojeg će se graditi nova hrvatska reprezentacija. Šesto mjesto u Europi nije podbačaj, ali nije ni osobit uspjeh.
- Ambicije su bile jako velike, ali na parketu nismo izgledali u skladu s tim. Željeli smo u sami vrh, međutim nije išlo. Osobno sam prvi put imao zapaženu ulogu u momčadi, igrao sam dobro, a tako sam se i osjećao. Spreman sam za Milwaukee, ali znam da me čeka još puno napornog rada. Želim ići naprijed, potvrđivati se i napredovati, a to mogu samo uz naporan rad - misli Roko. Konkurencija mu u Bucksima ne djeluje zastrašujuće, pokraj dva solidna razigravača, Lukea Ridnoura i Brandona Jenningsa Roko može do lijepe minutaže. Sve je na njemu, a to je u ovom trenutku, kako se čini, dobra vijest.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju