Obavijesti

Sport

Komentari 5

Spursi i Perišić izgubili doma od Newcastlea, Atalanta prvi put poražena ove sezone od Lazija

Spursi i Perišić izgubili doma od Newcastlea, Atalanta prvi put poražena ove sezone od Lazija

Newcastle United je iznenadio Tottenham Hotspur na gostovanju u Londonu svladavši domaće sa 2-1 (2-0), što je za momčad sa sjevera Engleske četvrta pobjeda u posljednjih pet nastupa u Premier ligi

VIDEO

Nogometaši Lazija pobijedili su na gostovanju Atalantu sa 2-0 u susretu 11. kola talijanskog prvenstva probivši se na treće mjesto ljestvice.

Serie A - Atalanta v Lazio

Pobjedu gostima donijeli su Mattia Zaccagni (10) i Felipe Andersen (52). Atalanta je u posljednjim trenucima susreta ostala s igračam manje nakon što je isključen Luis Muriel.

Za Atalantu je prvo poluvrijeme igrao Mario Pašalić, dok je u suparničkim redovima od 70. minuta zaigrao Toma Bašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prvom nedjeljnom susretu Torino je gostima sa 2-1 svladao Udinese.

Povela je momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića u 14. minuti pogotkom Aina nakon sjajnog prodora Nikole Vlašića. Domaća momčad dolazi do izjednačenja 12 minuta kasnije kada mrežu Torina pogađa Deulofeu. Pobjednički pogodak za Torino u 69. minuti postigao je Pellegri. Hrvatski nogometaš Nikola Vlašić odigrao je cijeli susret za Torino.

Bologna je pobijedila Lecce sa 2-0, a golove za domaćine zabili su Marko Arnautović (13-11m) i Lewis Ferguson (35).

Nikola Moro nije nastupio za Bolognu, dok je Marin Pongračić odigrao cijeli susret za Lecce. Kristijan Bostrović nije nastupio za goste.

italian soccer Serie A match - SSC Napoli vs Bologna FC

Večeras se još sastaju Roma - Napoli, a u ponedjeljak Cremonese - Sampdoria.

Na ljestvici vodi Napoli sa 26 bodova, koliko ima i Milan. međutim, Napoli ima susret manje. Slijede Lazio i Atalanta sa po 24 boda.

Newcastle United je iznenadio Tottenham Hotspur na gostovanju u Londonu svladavši domaće sa 2-1 (2-0), što je za momčad sa sjevera Engleske četvrta pobjeda u posljednjih pet nastupa u Premier ligi.

Callum Wilson je u 31. minuti iskoristio izlijetanje domaćeg vratara Huga Llorisa izvan kaznenog prostora, gdje je prvi došao do lopte, ali se zabio u igrača gostiju. Wilson je potom prvi bio na lopti i preciznim lobom pogodio mrežu. U 40. minuti Miguel Almiron se sjajno sjurio po desnoj strani u kazneni prostor te s na ulazu u petarac poslao loptu ispod Llorisa za 2-0.

Premier League - Tottenham Hotspur v Newcastle United

Momčad Antonija Contea pokušala je doći do preokreta u drugom poluvremenu, ali sve što je uspjela bio je utješni pogodak Harryja Kanea u 54. minuti.

Ivan Perišić je u igru ušao u 61. minuti, ali ni on nije uspio promijeniti rezultat na semaforu pa je Tottenham doživio prvi domaći poraz u ovoj sezoni Premier lige te treći u posljednjih pet utakmica. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi