Obavijesti

Sport

Komentari 0

Spursi se okreću protiv Dimitra Berbatova

Spursi se okreću protiv Dimitra Berbatova
1

Igrači Tottenhama bijesni su na Berbatova koji, iščekujući transfer u Manchester United, ne pokazuje nikakav interes za svoj sadašnji klub

VIDEO

Dečki se trude, daju sve od sebe, vuku jedan za drugoga i rade napornije no ikada. A, kakvu on poruku šalje? Da sam ja u pitanju, trudio bih se maksimalno sve do trenutka do kada se moj eventualni transfer ne bi realizirao, komentirao je Jonathan Woodgate ponašanje svog suigrača Dimitra Berbatova.
Naime, Bugarin se potpuno okrenuo sve izglednijem transferu u Manchester United, a Juande Ramos ga je praktički izbacio iz momčadi jer Berbatov očito narušava ionako narušenu harmoniju u svlačionici nakon vrlo slabog starta u novoj sezoni.
- Čak i da nisam zadovoljan, čak i da želim otići, ne bih to napravio na takav način. Dao bih sve od sebe dok god sam ovdje, tako sam odgojen - rekao je Woodgate i dodao:
- Stvarno me neugodno iznenadio jer sam mislio da će se vratiti u momčad, tako da maksimalno podržavamo trenerovu odluku da ga izostavi iz momčadi. Svi smo ovdje kao jedan - razočaran je igrač Tottenhama.
U dugom izlaganju Woodgate je rekao kako sumnja da će u Manchesteru moći raditi slične stvari:
- Na Old Traffordu će imati sve što mu treba. No ne bude li se ponašao u skladu s klupskim pravilima, poznavajući igrače koji tamo igraju i trenera koji ih vodi, svi znamo što će se dogoditi - završio je Woodgate.
Inače, dan prije isteka prijelaznog roka Manchester United za Berbatova nudi 31 milijun eura, no Spursi traže 6 milijuna više. Ne postigne li se dogovor bit će zanimljivo vidjeti kako će se momčad Tottenhama prihvatiti Berbatova. Prihvate li ga uopće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...