Obavijesti

Sport

Komentari 49

Spursi žele Modrićevu 'kopiju', Villas-Boas kreće po Pranjića

Spursi žele Modrićevu 'kopiju', Villas-Boas kreće po Pranjića
6

Andre Villas-Boas namjerava se riješiti šestorice igrača. Danijela Pranjića vidi kao igrača koji može igrati na više pozicija. Tottenham je bacio oko na Milana Badelja...

VIDEO

Prava pomama nastala je za Bayernovim dvojcem Danijelom Pranjićem i Ivicom Olićem. Pranjić ne igra u Bayernu i već je nekoliko puta rekao kako bi rado promijenio sredinu. Engleski mediji pišu kako je za hrvatskog reprezentativca zainteresirano pola Premiershipa. Najnoviji klub koji se uključio u borbu za dovođenjem Danijela Pranjića je Chelsea.

Danijela žele Newcastle, Everton, Sunderland i Wolvesi, kao i njemački Hamburg te talijanski Lazio. Potpisivanje Pranjića za sve bi bio pravi posao jer Danijelu istječe ugovor i došao bi kao slobodan igrač.

Andre Villas-Boas namjerava se riješiti šestorice igrača u siječanjskom prijelaznom roku pa treba nova lica. Pranjić ga je zainteresirao jer može igrati na više pozicija.

Kako piše goal.com, talijanski Lazio spreman je ponuditi Ivici Oliću dva milijuna eura po sezoni. Talijani bi rado vidjeli hrvatskog napadača na ljeto kad mu istječe ugovor s Bayernom. Ola je već izjavio kako će otići iz Bayerna ako neće igrati, ali trener je rekao kako u siječanjskom prijelaznom roku nema odlazaka. Osim Lazia, Roma bi također Olića u svojim redovima. 

A Dinamo bi mogao ostati bez svog kapetana. Tottenham igra fenomenalno i žele se pojačati na svim pozicijama. Poznato je koliko Harry Redknapp cijeni Luku Modrića. Prema nekim izvorima, Spursi žele njegovu "kopiju", Milana Badelja, kojega opisuju kao mladića koji je na stupio na scenu kad je Luka otišao u Spurse. 

Navode da Badelj ima cijenu od oko 10 milijuna eura te da Dinamo nema u planu prodavati svoje najbolje igrače. No dodaju i da ukoliko bi došla prava ponuda, ne bi imali izbora...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti