Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sramotan čin igrača: Trudnu djevojku udario nogom u trbuh

Sramotan čin igrača: Trudnu djevojku udario nogom u trbuh

Njemački Bild piše kako je zvijezda Borussije Dortmund osumnjičena za obiteljsko nasilje. Njegova, sada već bivša partnerica podnijela je tužbu, a u predmetu stoji da joj je pokušao prekinuti trudnoću

Odvratan i potresan skandal trese njemačku Bundesligu. Nogometaš dortmundske Borussije Nico Schulz (29) osumnjičen je za obiteljsko nasilje, javlja Bild, i ako se optužbe pokažu istinitima snosit će velike posljedice. Prijeti mu i do 10 godina zatvora.

firo : July 11th, 2022, football, 1st Bundesliga, season 2022/2023, BVB, Borussia Dortmund, training,

Naime, bivša partnerica podigla je tužbu u kojoj navodi da ju je branič njemačkog velikana udario nogom u trbuh za vrijeme trudnoće. Mišljenje tužitelja je da je takav čin bio pokušaj da se prekine trudnoća.

Njemački medij donosi i da to nije jedini slučaj obiteljskog nasilja nogometaša, koji je igrao za Herthu, Mönchengladbach i Hoffenheim. Schulz je bivšu partnericu navodno bacao po podu i udarao nogama pa ga čeka velik zadatak dokazati suprotno.

Novinari Bilda javljaju i da je Schulz danas prisustvovao treningu Borussije Dortmund iako ga je Edin Terzić izostavio iz momčadi i nije bio na popisu na otvaranju Bundeslige protiv Bayera iz Leverkusena (1-0).

firo : July 11th, 2022, football, 1st Bundesliga, season 2022/2023, BVB, Borussia Dortmund, training,

Klub se oglasio oko svega.

- Borussia Dortmund je uzela u obzir medijske natpise o navodnim kriminalnim optužbama koje se tiču privatnog života Nice Schulza i iskoristila priliku kako bi porazgovarala s igračem i njegovim advokatima. Nico Schulz je rekao da će se braniti uz pomoć odvjetnika i dokazati nevinost.

Nogometaš 'žuto-crnih' će do daljnjeg biti izvan kadra za sve akcije dok se situacija ne razriješi.