Obavijesti

Sport

Komentari 7

Sretni Slaven Bilić: Ova pobjeda kao da nam vrijedi šest bodova

Sretni Slaven Bilić: Ova pobjeda kao da nam vrijedi šest bodova

WBA je u 10. kolu došao do prve pobjede u Premiershipu, a sad ga čeka težak raspored. Odigrat će sedam utakmica u 27 dana, a u prosincu će gostovati kod Manchester Cityja i Liverpoola

VIDEO

Napokon! To je mogao uzviknuti Slaven Bilić nakon što je njegov West Bromwich Albion u desetom kolu Premiershipa pobijedio Sheffield United 1-0. Tri remija i šest poraza, to je bila bilanca “baggiesa” u prvih devet kola, a sad su konačno nekog pobijedili.

Pokretanje videa...

WBA slavi ulazak u Premiership 01:05

- Znao sam čim neka od momčadi postigne gol da će se utakmica rasplamsati i da će doći do puno prilika. Jedni i drugi smo željeli pobjedu, jer, jedna i druga momčad su u sličnoj situaciji i zato mislim da smo ovog puta ostvarili puno više od samo tri boda. Ovo je naša prva pobjeda u sezoni i to je pobjeda protiv momčadi koja je tu negdje kao i mi. Sezona je tek počela, ali imam osjećaj kao da smo uzeli šest bodova - rekao je Slaven Bilić.

U prošla je dva kola njegova momčad dva puta izgubila po 1-0, od Tottenhama doma i Manchester Uniteda na Old Traffordu. Zaslužila je više.

- Iznimno mi je drago zbog igrača, pokazali su da znaju igrati nogomet i pokazali su karakter, ma sve su pokazali. Mogli smo postići i drugi pogodak i onda bi bilo puno lakše za nas do kraja susreta. I oni su također imali dobrih prilika. Igrali smo kao momčad i drago mi je zbog pobjede. Izvedba i nije bila toliko važna koliko konačni rezultat, ali uspjeli smo ostvariti oboje - dodao je hrvatski trener.

Pisalo se posljednjih tjedana kako bi Bilić mogao dobiti otkaz, ali realno, WBA je trebao imati puno više od ovih šest bodova nakon deset kola. Bila je dosta pehova, ljutio se Bilić i na suđenje i na VAR, ali je sad konačno njegova momčad odigrala jednu pravu utakmicu. Bilo je ove sezone još dobrih izdanja, ali uvijek bi se nešto dogodilo, zbog toga su i imali samo tri boda na kontu nakon devet kola. WBA će u prosincu i na samom početku siječnja odigrati čak sedam utakmica. Bit će to sedam utakmica u 27 dana, a raspored nije nimalo lagan. Sad WBA doma dočekuje Crystal Palace, a onda slijede paklene utakmice.

Gostovat će kod Newcastlea i Manchester Cityja, zatim doma igrati protiv Aston Ville i onda gostovati kod Liverpoola. Kraj prosinca donosi domaću utakmicu protiv Leedsa, a početak siječnja domaći sraz protiv Arsenala. Jasno je kako Bilića, Krovinovića i ostatak družine čeka velika borba za ostanak, trebat će i malo sreće. S West Hamom je znao rušiti velikane, mogao bi u prosincu i s WBA srušiti nekog velikana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka