Obavijesti

Sport

Komentari 48

Sretnici došli do ulaznica za Hrvatsku na Euru pa ih stavili na prodaju. Traže i do 650 eura!

Sretnici došli do ulaznica za Hrvatsku na Euru pa ih stavili na prodaju. Traže i do 650 eura!

Desetine tisuća navijača hrvatske reprezentacije prijavili su se za ulaznice putem Uefine lutrije, a budući da će svaka reprezentacija po utakmici dobiti tek 10.000 "navijačkih" ulaznica, mnogi će biti uskraćeni

VIDEO

Luka Modrić će za manje od pet mjeseci vrlo vjerojatno i posljednji put odjenuti hrvatski dres i pokušati s 'vatrenima' osvojiti jedinu medalju koja mu nedostaje, a to je ona s europskog prvenstva.

Pokretanje videa...

izjava dalić 01:16

Hrvatsku ovog ljeta očekuje nastup na Euru u Njemačkoj gdje će se osjećati kao doma. Vrlo vjerojatno neće biti dovoljno karata za sve zainteresirane hrvatske navijače koji će htjeti bodriti naše reprezentativce.

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo

Desetine tisuća navijača hrvatske reprezentacije prijavili su se za ulaznice putem Uefine lutrije, a budući da će svaka reprezentacija po utakmici dobiti tek 10.000 "navijačkih" ulaznica neovisno o kapacitetu stadiona, jasno je da će mnogi biti uskraćeni za užitak gledanja "vatrenih" uživo s njemačkih stadiona.

Uefa se obvezala najkasnije do 31. siječnja obavijestiti sve prijavljene o rezultatima lutrije, no jeste li dobili mogućnost kupovine ulaznica već se može provjeriti klikom OVDJE. Jasno, najprije se morati prijaviti na Uefinu službenu stranicu istim pristupnim podacima koje ste koristili prilikom prijave za lutriju.

Rotterdam: Zagrijavanje hrvatskih igrača uoči susreta Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija

Na njihovu žalost, neki su dobili obavijest kako nemaju mogućnost kupnje karte, a oni sretnici, koji su izvučeni na lutriji i imaju mogućnost kupiti karte, odlučili su to unovčiti i zaraditi.

Pa je tako na Njuškalu, najpoznatijem internetskom oglasniku, izašlo nekoliko oglasa na kojima se prodavaju ulaznice za utakmicu Hrvatske i Španjolske koja će se 15. lipnja igrati u Berlinu, ali i za ostale susrete naše reprezentacije protiv Italije i Albanije. Najniža cijena je bagatela, 'tek' 500 eura, a neki traže i do 650 eura po ulaznici! A sretnici koji su izvučeni na lutriji su tu istu kartu mogli platiti 30 eura, koliko je koštala ona najjeftinija.

Eto što je biznis. Zaradiš 20 puta više. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...