Obavijesti

Sport

Komentari 9

Srnin menadžer: Očekujem da mi se jave iz Barcelone

Srnin menadžer: Očekujem da mi se jave iz Barcelone
1

Darijo je odbio Tottenham i Fiorentinu, dogovor s Ahmetovim je da može otići isključivo u klubove iz europskog vrha. Ne zna se koliko će Srna vrijediti

VIDEO

Darija Srnu želi 'pola Europe', no posljednja ponuda apsolutno je i najzvučnija. Trener španjolskog giganta Pep Guardiola od čelnika kluba tražio je da mu dovedu upravo Srnu.
- Barcelona? To je jako lijepo, ali ja trenutno razmišljam samo o Ukrajini - poručio je Srna s priprema u Rovinju.
- Uopće ne želim sad pričati o transferu, pregovori s bilo kim mogu početi tek u nedjelju, neka se onda jave - dodao je Srna, svjestan da posljednja riječ neće biti samo i isključivo njegova.
- Ja sam još uvijek igrač Šahtara, ugovor mi traje. A treba vidjeti i što će o svemu reći moj gazda Ahmetov - kaže Darijo.
Njegov menadžer Damir Štimac potvrdio je kako je Barcelona doista zainteresirana, ali i da nije jedina.
- Puno je zainteresiranih klubova koji žele angažirati Darija. S Barcelonom do sada nismo bili u kontaktu, no iz pouzdanih izvora sam dobio informaciju da su jako zainteresirani. Očekujem da će se uskoro javiti - rekao je Štimac i dodao kako niti s Darijom još uvijek nije razgovarao na ovu temu.
- Darijeva želja je da se nakon šest godina igranja u Donjecku, s kojim je dosegao vrh osvajanjem Kupa Uefe, ode u neku drugu, veću sredinu. No sve će ovisiti o željama Rinata Ahmetova, koji bi Srnu pošto-poto htio zadržai. Ako ga ne pusti ovoga ljeta, Srna vjerojatno nikada neće otići iz Donjecka - kaže Štimac.
Kapetana Šahtara tražili su i kontaktirali brojni klubovi. Zadnja dva koja je odbio bili su Tottenham i Fiorentina.
- Prošle zime Darijo i Ahmetov su se dogovorili da može otići isključivo u jedan od klubova iz samoga europskog vrha. A to su klubovi poput Bayerna, Liverpoola, Barcelone... - otkrio je Štimac, koji nije želio špekulirati ni o cijeni koju bi Srna mogao postići.
- To je pitanje za Ahmetova. Spominju se razne cifre, ali ja vam u ovom trenutku ne mogu reći je li to deset, 15 ili 20 milijuna eura. Bilo bi neozbiljno nagađati - završio je Damir Štimac.
Darijo Srna po procjeni Transfermarkta vrijedi 17 milijuna eura, no njegova cijena stalno raste. Hajduk je prije šest godina, kada ga je prodavao, zaradio 1,2 milijuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'