Sport

Komentari 4

Srpski mediji o svađi Jurića i srpskog nogometaša: Hrvatski trener ponizio je Radonjića!

Srpski mediji o svađi Jurića i srpskog nogometaša: Hrvatski trener ponizio je Radonjića!

Postoje stvari koje ne mogu razumijeti, ne shvaćam nedostatak poštovanja prema sportu. Tražim od njega da nešto napravi, a on radi potpuno suprotno, rekao je bijesni Jurić

Hrvatski trener Ivan Jurić poznat je kao trener čvrste ruke kod kojeg se ne oprašta nedisciplina. Gdje god je bio, na tome su se bazirale njegove metode. A ako se ne držite toga...

To je na svojoj koži osjetio srpski reprezentativac Nemanja Radonjić. On je na utakmici Torina i Juventusa u igru ušao u 60. minuti pri rezultatu 2-2, Juve je u međuvremenu zabio za 3-2 golom Bremera, a bijesni Jurić je izravnog krivca za gol vidio u Radonjiću pa se s njim žestoko posvađao. Morali su ih razdvajati s klupe Torina. Hrvat je srpskog nogometaša izvadio nakon 15 minuta, a scene iz Torina itekako su odjeknule u srpskim medijima. Juventus je na kraju slavio 4-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uf, hrvatski trener ponizio Radonjića! U srpskom obračunu, trener Torina uveo, pa poslije 17 minuta izveo iz igre našeg nogometaša! - piše Kurir.

Serie A - Udinese v Torino

Mondo je, pak, napisao: 

- Srbin se svađao s Hrvatom usred meča! Trener ga ponizio u derbiju, kamere sve snimile – Nemanja ostao u šoku.

Da je Jurić ponizio Radonjića, pišu i Sportske.net.

'Vjeruj u sebe kad i nitko drugi ne vjeruje'

- Trener ponizio Radonjića u derbiju protiv Juventusa?! Poznato je da već izvjesno vrijeme on nije na istim valnim dužinama s trenerom Ivanom Jurićem, a izgleda da je taj njihov problematičan odnos večeras doživio kulminaciju.

Nakon utakmice je cijelu situacija pojasnio i hrvatski trener.

- Postoje stvari koje ne mogu razumjeti, ne shvaćam nedostatak poštovanja prema sportu. Tražim od njega da nešto napravi, a on radi potpuno suprotno. Nakon šest mjeseci još uvijek nisam od njega uspio napraviti igrača”, kazao je Jurić o srpskom nogometašu.

A on je na Instagramu, pak, poslao poruku:

- Vjeruj u sebe čak i onda kad nitko drugi ne vjeruje. Bog sve vidi.

Najčitaniji članci