Sport

Komentari 324

Srpski mediji ponovno napali Jelić: Smeta im što će podići zastavu na proslavi 'Oluje'...

Srpski mediji ponovno napali Jelić: Smeta im što će podići zastavu na proslavi 'Oluje'...

Nova.rs piše kako hrvatska tekvandoašica "ističe da poštuje Srbiju, a slavi protjerivanje ljudi. Portal B92 također nije imao lijepe riječi za hrvatsku zlatnu olimpijku...

Hrvatska danas slavi 26. obljetnicu vojno-redarstvene akcije 'Oluja' kojom su hrvatska policija i vojska oslobodili 11 tisuća četvornih kilometara okupiranog područja. 

Zlatna olimpijka Matea Jelić večeras će na kninskoj tvrđavi podignuti hrvatsku trobojnicu, a jučer je na generalnoj probi dala izjavu za N1 kojom se ponovno nekima zamjerila.

- Jako sam ponosna što sam iz Hrvatske i jako volim svoju zemlju, tako da mi je ovo jako velika čast. Pogotovo stajati ovdje sa svim tim ljudima, prelijepo je - rekla je Jelić.

Generalna proba svečane proslave Oluje u Kninu

Naravno, srpske nije medije nije zasmetala samo izjava, već i sam čin što ona slavi 'Oluju' pa tako pišu da "Matea Jelić, ne prestaje šokirati izjavama i postupcima". 

Nova.rs piše kako hrvatska tekvandoašica "ističe da poštuje Srbiju, a slavi protjerivanje ljudi. Portal B92 također nije imao lijepe riječi za zlatnu hrvatsku olimpijku.

"Jelićka je bila među Hrvatima koji su obilježavali dan kada je protjerano 250 tisuća Srba i ubijeno više od tisuću njih".

Također, tvrde kako je njezin stav o 'Oluji' još gori jer je u jednom periodu života živjela u Srbiji kod Milice Mandić, koja je također osvojila zlato u Tokiju.

Taekwondo - Women

Podsjetimo, zlatna hrvatska tekvandoašica s Igara u Tokiju već je pretrpjela gnjusne i jezive prijetnje nakon što je izjavila da bi svoj doček u Kninu htjela povezati s obljetnicom 'Oluje'.

Najčitaniji članci