Obavijesti

Sport

Komentari 17

Trener Lazija izbacio srpsku zvijezdu iz prve momčadi

Trener Lazija  izbacio srpsku zvijezdu iz prve  momčadi

Već ranije se pisalo kako će na kraju aktualne sezone Milinković-Savić napustiti Rim gdje je došao 2015. godine. Trener Lazija Maurizio Sarri iskazao je nezadovoljstvo Srbinom što će vjerojatno ubrzati prodaju

VIDEO

Svi talijanski mediji objavili su tijekom ponedjeljka kako je srpski nogometaš Sergej Milinković-Savić (26) izbačen iz prve momčadi rimskog Lazija.

Pokretanje videa...

Policija u Rimu 00:18

Vrlo napet je postao odnos između nogometaša koji dres Lazija nosi još od 2015. godine i trenera Maurizija Sarrija. Trener Sarri je svoje nezadovoljstvo ovim veznim nogometašem prenio i čelnicima kluba te tamošnji mediji navode kako će ova situacija samo ubrzati prodaju Milinkovića-Savića.

I ranije se navodilo kako će ovaj igrač Rim napustiti na kraju aktualne sezone, a sada je prodaja moguća već tijekom zimskog prijelaznog roka, ukoliko bude zainteresiranih strana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
italian soccer Serie A match - SS Lazio vs Genoa CFC

Ove sezone Milinković-Savić je u svim natjecanjima (Serie A, Coppa Italia i Europska liga) postigao pet pogodaka i upisao pet asistencija za Lazio. U karijeri je za 'nebesko-plave' odigrao čak 211 utakmica u Serie A i pritom je postigao 42 pogotka.

Lazio se trenutačno nalazi na osmom mjestu ljestvice Serie A, a Milinković-Savić je prije rimskog sastava igrao još za novosadsku Vojvodinu i Genk.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu