Obavijesti

Sport

Komentari 14

Stanko Poklepović: U igru ću poslati naših 11 hajduka

Stanko Poklepović: U igru ću poslati naših 11 hajduka
1

Komentator subotnje utakmice (Blažičko op.a) usudio se upotrijebiti pridjev najlošiji u povijesti, a ja mu poručujem da ne zna nogomet, kaže Špaco

VIDEO

Potrudio se Stanko Poklepović, došao je kao i obično informiran i spreman na novinsku konferenciju, pa je odmah u startu čestitao novinarima njihov dan.
- Čestitam vam jučerašnji praznik i usudim se reći da vas podržavam kao važan čimbenik, ali ne uvažavam zloupotrebu slobode kod nekih od vas - rekao je trener Splićana i pojasnio.
- Komentator derbija (Blažičko op.a) usudio se upotrijebiti pridjev najlošiji u povijesti, a ja mu poručujem da on ne zna nogomet i da se nije ni rodio kad su se derbiji igrali - kaže Špaco.
Izvadio je Poklepović papire s taktičkim postavkama, pojasnio što mu je bilo u planu, kako kontra napadima iznenaditi Dinamo...
- Slažem se da izvedba nije bila na nivou renomea protivnika i derbija, ali nije to bilo ni tako loše kako to gospodin, kome ću ja kad ga sretnem ovo isto i u lice reći, predstavlja javnosti. Najvažnije od svega, akteri derbija nisu imali nikakav utjecaj na nemile scene koje su se događale na tribinama - dodao je.
Uvod je Poklepović iskoristio kao najavu današnjeg finala Kupa i pozvao navijače na fer i korektno ponašanje.
- Pozivam publiku da se suzdrži od uvreda. Neka slave pobjednika i pljeskom pozdrave poraženog u utakmici koja je po svom značenju za oba kluba povijesna - kaže Poklepović.
Što se tiče igre, Poklepović ne krije kako će Hajduk igrati oprezno.
- Nijedan napad se ne može napraviti bez dobre obrane. Idemo kompletni u Šibenik i nemojte me pitati tko će igrati. Igrati će 11 hajduka i još tri koji će ući s klupe. Nećemo igrati na neodlučeno, iako nama igra i neodlučen ishod, 0:0 ili 10:10. Želimo igrati i dati gol. Iskustvo, rezultat, forma i kvaliteta su na našoj strani i idemo u Šibenik po taj trofej - završio je trener Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...