Obavijesti

Sport

Komentari 0

G. Stanzl fotoreporter godine, Tironi nagrađen za naj-intervju

G. Stanzl fotoreporter godine, Tironi nagrađen za naj-intervju
1

Pixsellov fotoreporter Goran Stanzl najbolji je sportski fotoreporter 2017. godine, dok je sportski novinar godine Marko Cvijanović iz Novog lista

VIDEO

Goalov novinar Hrvoje Tironi dobio je godišnju nagradu Hrvatskog zbora sportskih novinara za najbolji intervju godine! Točnije, nagrađen je za serijal razgovora s manje eksponiranim hrvatskim nogometašima.

VIDEO

Pokretanje videa...

Pixsellov fotoreporter Goran Stanzl, najbolji sportski fotoreporter 2017. po izboru HZSN-a 03:23

Tako ste iz njegova pera mogli pročitati razgovor s Matejom Delačem kad je postao igrač s najduljim stažem u Chelseaju, a jedan od dva hrvatska nogometaša u Ligue 1 Mateo Pavlović otkrio mu je kako se na utakmici 'tukao' s Balotellijem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nekad veliki hrvatski talent Mario Grgurović otkrio mu je kako Luka Modrić uopće nije bio Dinamov projekt, a Osijekovo otkriće Petar Bočkaj da je igrač za seoske zabave koji slobodnjake puca bolje nego Ronaldo!

Filip Krovinović prenio mu je prve dojmove nakon potpisa za Benficu, upoznao je hrvatsku nogometnu javnost tko je Sebastijan Antić, hrvatski nogometaš koji igra u Iraku, dok mu je Silvio Anočić otkrio detalje suživota s velikim Francescom Tottijem.

Pixsellov fotoreporter Goran Stanzl najbolji je sportski fotoreporter 2017. godine, dok je sportski novinar godine Marko Cvijanović iz Novog lista.

Čestitke svim dobitnicima, a na Goalu vas očekuju nove Tironijeve pisane 'bravure'!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu