Obavijesti

Sport

Komentari 8

Červar: Već sam odlučio tko će otpasti, prvo ću reći dečkima

Červar: Već sam odlučio tko će otpasti, prvo ću reći dečkima
1

Izbornik svake godine pušta odluku za zadnji dan, za dan pred polazak. I svi mi bi isto htjeli znati. No, on to radi s razlogom i da pred zadnji dan još svi budemo u pogonu i 'našpanani', rekao je Luka Stepančić

VIDEO

Domagoj Duvnjak bacao se na glavu za izgubljenim loptama, a nakon utakmice primio je pehar pobjednika HEP kupa. Hrvatska je i posljednju utakmicu priprema prije Svjetskog prvenstva u Danskoj i Njemačkoj uspješno prošla te je s 28-20 pobijedila Italiju.

Pokretanje videa...

01:57

- Ono što smo htjeli to smo i vidjeli. Imali smo dobrih i loših strana, a sada je bitna samo prva utakmica i da dobro startamo u prvenstvo - rekao je nakon utakmice hrvatski izbornik Lino Červar pa nastavio i pohvalio Duvnjaka:

- Čovjek se ponekad zadovoljava malim stvarima. Sada mi se svidio Duvnjak, bio je poletan, imao je dobra rješenja... I male stvari našeg lidera, kada se vide, imaju određenu snagu.

- Nisam zabrinut, mi smo se čuvali u ovoj utakmici. Za dva dana odlazimo u Njemačku i svi su pazili da se netko ne ozlijedi. Donio sam odluku, ali poštujem igrače i oni će prvi saznati tko putuje - zaključio je Lino.

Igrač utakmice bio je Luka Stepančić. Protiv Crne Gore bio je samozatajan, ali danas je odigrao odličnu utakmicu.

- Imali smo loš ulazak u utakmicu, ali to ćemo u ove dvije utakmice pripisati umoru kod igrača. Imali smo i dva, tri treninga dnevno. Teško je dovesti tijelo na radnu temperaturu, ali druga poluvremena su nam putokaz kako trebamo igrati. Gledat ćemo loše stvari i kako da ih popravimo, a ono što nas najviše veseli su velike razlike kojima smo pobijedili.

Luka Stepančić proglašen je igračem utakmice. Publiku u Poreču zabrinulo je kada je odšepao s parketa u drugom poluvremenu.

- Ma sve je u redu, Sve pripisujem umoru. Imao sam grčeve, ali sve je u redu - rekao je Stepančić pa nastavio:

- Prvenstvo je za četiri, pet dana i mi se malo čuvamo. Danas je krenuo šut, igrači su mi isto pomagali i nadam se da će tako nastaviti.

Izbornik Červar još nije odlučio koja šesnaestorica će putovati u Njemačku. Kao i obično, odluku je ostavio za zadnji dan.

- Izbornik svake godine pušta odluku za zadnji dan, za dan pred polazak. I svi mi bi isto htjeli znati. No, on to radi s razlogom i da pred zadnji dan još svi budemo u pogonu i 'našpanani'.

Prvu utakmicu Svjetskog prvenstva Hrvatska igra u petak, 11. siječnja u Münchenu.

- Bit ćemo spremni za Island. Smanjit ćemo tempo treninga, svaka čast svima, ali mislim da je to najbitnija utakmica i kako ćemo otvoriti prvenstvo. Oni su opasna ekipa, ali vjerujem da ćemo pobjedom u prvoj utakmici otvoriti prvenstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'