Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Stid me je vratiti se u Osijek, sjest ću sada s predsjednikom'

'Stid me je vratiti se u Osijek, sjest ću sada s predsjednikom'
4

Predsjednik Ivan Meštrović hitno se vratio u Osijek kako bi sjeo sa Skenderom i dogovorio kako dalje. Navodno bi se trebali dogovoriti oko sporazumnog raskida suradnje

VIDEO

Osijek je u sezonu ušao vrlo ambiciozno, očekivala se borba za prva dva mjesta i kvalifikacije za Ligu prvaka, no nakon devet kola stvari ne izgledaju dobro. Osječani imaju vrlo dobru momčad i kvalitetom su sigurno zaslužili više od četvrte pozicije, na kojoj su s bodom ispred Rijeke, koja ima čak dvije utakmice manje. Naravno, prvi je na udaru trener Dino Skender, koji je djelovao dosta utučeno nakon poraza od Lokomotive.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

- Nije mi jednostavno jasno kako smo uspjeli izgubiti ovu utakmicu u kojoj smo dominirali svih 90 minuta. Sramota me doći u Osijek, odmah nakon ove presice obavit ću razgovor s predsjednikom kluba, vidjeti što i kako dalje, jer je očigledno da nešto ne štima. Iako, istina je da nam je sreća ovoga puta potpuno okrenula leđa - rekao je Skender.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U posljednje tri utakmice Osijek je uzeo svega dva boda, a protivnici su bili Istra 1961, Varaždin i Lokomotiva. Za momčad Osijekove kvalitete premalo. Stoga su navijači na društvenim mrežama odmah zatražili odlazak Skendera, kojeg smatraju najvećim krivcem za Osijekovu krizu. U Europi su ispali od bugarskog CSKA, a u prvenstvu već sad zaostaju za vodećima.

Zagreb: U 9. kolu Prve HNL sastali se Lokomotiva i Osijek

O otkazu se pričalo i nakon remija protiv Varaždina, kada je Osijek 'prokockao' dva gola prednosti u posljednjih nekoliko minuta. No, predsjednik Ivan Meštrović tada je stao u obranu Skendera

- Najavio sam borbu protiv provincijskog mentaliteta u i oko kluba, a ovo je upravo provincijski mentalitet za koji moramo naći lijek. To je nešto što nam se uzastopno događa već treću sezonu. Igrači imaju 'toplo-hladan' pristup u određenim utakmicama i to je nešto, što ozbiljan klub ne smije dopustiti. I ja sam navijač Osijeka, iz nekog kuta gledanja možda i najveći - rekao je Meštrović.

Predsjednik je najavio borbu protiv provincijskog mentaliteta, no nije li postavljanje za trenera 'kuma' upravo takav, provincijski, mentalitet? Jer, Ivan Meštrović i Marin Skender, brat Osijekova trenera, su kumovi. No, ako Meštrović smatra da je Dino dobar izbor za trenera, neka stane uz njega i nakon kiksa protiv Lokomotive. 

Zagreb: U 9. kolu Prve HNL sastali se Lokomotiva i Osijek

No, vratimo se Varaždinu. I Skender je nakon remija podvukao da ne razmišlja napustiti klupu.

-  Od prvog dana kada sam sjeo na klupu Osijeka živim pod velikim pritiskom. Nemam problem s preuzimanjem odgovornosti, jer ako shvatim da sam ja najveći problem NK Osijek, odmah ću se maknuti - rekao je Skender.

Zagreb: U 9. kolu Prve HNL sastali se Lokomotiva i Osijek

No, NK Osijek je nakon utakmice protiv Lokomotive objavio da predsjednik Ivan Meštrović dolazi u Osijek kako bi sjeo s trenerom Skenderom i porazgovarao kako dalje. Prema nekim informacijama, bit će dogovoren sporazumni raskid. 

No u utakmici protiv Lokomotive Osijek doista nije igrao loše, stvorili su 'bezbroj' prilika no nikako nisu mogli zabiti gol. Ako ste gledali utakmicu, onda ćete se složiti da Osijek po ničemu nije zaslužio izgubiti ovaj susret, no to je u ovakvim situacijama manje bitno. Slaba im je to utjeha jer se u Osijek vraćaju bez bodova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu