Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Stiglo je veliko pojačanje: Brad Smyth u Medveščaku

Brad Smyth je u svojoj bogatoj karijeri odigrao 88 utakmica u nhl-u, osvojio je finsko prvenstvo, a posljednje tri godine igrao je u njemačkoj ligi

Marko Prpic / VL
Foto: Marko Prpic / VL
4 komentara

Moramo dovesti još dva, tri igrača i onda ćemo biti stvarno jaki, govorili su nedavno u Medvešćaku. Direktor hokejskih operacija Doug Bradley nekoliko tjedana boravio je u Kanadi i gledao igrače s namjerom da se vrati s nekoliko kvalitetnih imena. I uspio je. Medveščak je uspio sve dogovoriti sa sjajnim Kanađaninom Bradom Smythom (36). U bogatoj karijeri to desno krilo odigralo je ukupno 88 utakmica za Floridu, Los Angeles, Nashville, Ottawu i još nekoliko NHL momčadi. Osvojio je finsko prvenstvo s Karpatom, a posljednje tri godine igrao je za Hamburg Freezerse, momčad koja igra u jakoj njemačkoj ligi. Brad Smyth je među najboljim igračima njemačkog prvenstva, a pretprošle sezone bio je treći strijelac lige! U Medveščaku će zarađivati kao i svi ostali stranci, između 30 i 50 tisuuća eura na godinu. Smyth će se momučadi priključiti u utorak.
- To je dosad najbolji igrač koji je došao u Medveščak i bit će stvarno ogromno pojačanje. Osim njega, doveli smo i Jadrana Belja. On je Kanađanin s hrvatskom putovnicom koji je igrao u kanadskoj ligi - rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Naši partneri pišu
Message