Obavijesti

Sport

Komentari 87

Štimac: Kovač je pravi izbor, a mene su trebali samo za Srbiju

Štimac: Kovač je pravi izbor, a mene su trebali samo za Srbiju
1

Mogli su mi iz HNS-a reći: "Odradi ove dvije utakmice pa ćemo ti suditi". Očito su moje kvalifikacije završile čim su završile utakmice protiv Srbije, rekao je Štimac...

VIDEO

Igor Štimac je nakon otkaza na klupi hrvatske nogometne reprezentacije rekao kako će ubrzo ponuditi svoju verziju priče. Davor Šuker dodao je kako jedva čeka da čuje tu verziju te kako se ne boji ničega. 

<<< Šuker: Ne bojim se Štimčeve verzije priče, baš bi ju htio čuti >>>

Štimac je gostovao u emisiji "Nedjeljom lagano" na drugom programu HRT-a. Bivši hrvatski izbornik rekao je kako su sve najave oko njegovih teških izjava koje će uslijediti bespredmetne.

- Nema razloga nikome prijetiti. Nije ovo vrijeme u koje bilo tko treba bilo koga napadati. Imamo Island za protivnika i moramo biti ujedinjeni ako želimo u Brazil - kazao je Štimac na početku emisije.

Žao mu je što nije odradio posao barem u te dvije utakmice dokvalifikacija.

<<< Šuker: I Mourinho je morao iz Reala, kako onda neće Štimac >>>

- Mogli su mi iz HNS-a reći: "Odradi ove dvije utakmice pa ćemo ti suditi", ali oni su se odlučili staviti veliku odgovornost na sebe. Očito su moje kvalifikacije završile čim su završile utakmice protiv Srbije. Jer trebao im je netko kao ja. Žao mi je što nisam do kraja odradio ovaj mandat - kazao je Štimac i priznao da je Hrvatska izgledala loše.

- Cijelo vrijeme kvalifikacija bilo je problema u našoj igri, ali to nas je pratilo otprije. Imali smo puno problema i s momčadima slabijeg renkinga. Htio sam to promijeniti. Bili smo loši, nismo imali glavu i rep i ja sam to priznao. Moralno je bilo otići - kazao je bivši izbornik.

O Islandu

Osjetio sam lagano zadovoljstvo kad smo izvukli Island, zadovoljstvo uz dozu opreza. Imamo Island, ali on nije lagan protivnik. Moramo biti ujedinjeni. Trebat ćemo puno više angažmana i discipline u igri kako bismo dobili takvog protivnika. Svi moramo biti jedno i jedino tako ćemo moći do Brazila, kazao je Igor Štimac.

O Niki Kovaču

Niko Kovač je pravi izbor. Neka ne očekuje da će ga se štedjeti. Izbornička funkcija je mukotrpan posao. Odlično smo surađivali dok sam ja bio izbornik, a on izbornik mlade reprezentacije. Mogao bi ostati duže na klupi, rekao je Štimac.

O Maksimiru i nerazumijevanju HNS-a

Žao mi je što HNS nije imao razumijevanja oko mjesta odigravanja kvalifikacijskih utakmica. Najgore što se događa je to što reprezentaciju zahvaća nenogometna atmosfera koja se stvorila oko Dinama i pretače se prema reprezentaciji. Idealno mjesto gdje se to događa je Maksimir, kaže bivši hrvatski izbornik

O svojoj budućnosti

Nigdje se ne žurim, prvo ću se odmoriti i provesti vrijeme s obitelji, a onda ću odlučiti o svojoj budućnosti koja je, Bogu hvala, u mojim rukama, završio je Štimac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke, Petković: Sopić je osebujan
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke, Petković: Sopić je osebujan

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući