Obavijesti

Sport

Komentari 122

Štimac opet udario po Našem Hajduku: Ma klub vodi sekta...

Štimac opet udario po Našem Hajduku: Ma klub vodi sekta...
1

Evidentno je i dokazano da Naš Hajduk direktno odlučuje tko će biti trener. Miješaju se u rad predsjednika. Da to nije tako, klub ne bi postao zatvoren kao što je sada, rekao je Štimac na Novoj TV

VIDEO

Ne nadzire se kraj krizi Hajduku, a sve je kulminiralo u četvrtak kada je Željko Kopić dobio otkaz i to zbog sastanka s Igorom Štimcem, velikim protivnikom i kritičarom Našeg Hajduka, u trenutku kada je predsjednik kluba Jasmin Huljaj na Poljudu imao sastanak s igračima.

Štimac opleo po NH-u: Njima je najveći domet 7 kila pečenog
Štimac opleo po NH-u: Njima je najveći domet 7 kila pečenog

Iako je uoči tog sastanka Huljaj dao podršku Kopiću, sada već bivšeg trenera Hajduka je skupo stajao sastanak sa Štimcem.

- Razgovarali smo o njegovoj situaciji, o tome što ga je snašlo, o problematici koji je imao tijekom mandata. On je već tada očekivao da će sastanak s igračima imati za posljedicu otkaz - rekao je Igor Štimac u razgovoru za Novu TV, a na pitanje tko je inicirao sastanak koji je doveo do otkaza - on ili Kopić, nije želio odgovoriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vi vodite istragu? Radije bih o onome što se događalo nakon toga - rekao je Štimac koji je još jednom uputio oštre riječi Našem Hajduku.

- Evidentno je i dokazano da Naš Hajduk direktno odlučuje tko će biti trener. Miješaju se u rad predsjednika. Da to nije tako, klub ne bi postao zatvoren kao što je sada. Moj klub, klub većine hajdukovaca je uvijek bio najsimpatičniji svima, gradio prijateljstva, bio je klub prijatelj, dobrodošao svugdje, a danas je taj klub zatvoren, rekao je Štimac pa dodao:

- Svaki neistomišljenik je neprijatelj kluba. Njega vodi sekta, to nije narodni pokret!

Igrači Hajduka su na odmoru do ponedjeljka, a pitanje je hoće li ih dočekati trener u svlačionici kada se vrate. Ponudu s Poljuda su odbili Igor Tudor i Mario Stanić pa se predsjednik i sportski direktor okreću nekim drugim rješenjima. Ali, pitanje je uopće tko će nakon svega uopće biti spreman doći na Poljud...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu