Obavijesti

Sport

Komentari 57

Štimac, Pamić ili Ivo Šušak: Ostanak u ligi im je 'jackpot'

Štimac, Pamić ili Ivo Šušak: Ostanak u ligi im je 'jackpot'
1

MATEMATIKA Deset bodova u zadnjih šest kola trebalo bi nam biti dovoljno, kaže Ivo Šušak, trener Osijeka. Slavonski se prvoligaš bori s Istrom 1961 i Zadranima...

VIDEO

Pred Ivom Šuškom, Igorom Štimcem i Igorom Pamićem mjesec je istine. Posljednji izravno ispada, deveti ide u razigravanje, a osmi će osigurati izravan ostanak u ligi. Do kraja je još samo šest kola.

- Šteta što smo propustili veliku priliku u Splitu. Da smo na kraju barem dohvatili bod - pojadao se Ivo Šušak nakon što je Osijek u Parku mladeži “prosuo” 2-0 protiv domaćina.

Muči Šuška i ozljeda njegova ponajboljeg igrača Aljoše Vojnovića.

- Čim je on izašao iz igre, pali smo. Aljoša nam je najvažniji igrač, ozlijedio je mišić i neće moći igrati tjedan dana. Propustit će Dinamo i Zagreb - rekao je Šušak, koji već sutra s Osijekom dolazi u Maksimir.

- Doma moramo dobiti Zagreb, Istru i Slaven Belupo. Kod Dinama, Hajduka ili Rijeke moramo ‘otkinuti’ bod. Vjerujemo da će deset bodova biti dovoljno za ostanak. Znate, nikad nisam bio u ovakvoj situaciji. S momčadima sam uvijek bio pri vrhu - kaže Ivo Šušak i dodaje:

- Bit će sigurno dramatično do posljednjeg kola. Borimo se, nema predaje i nadam se da ćemo na kraju biti nagrađeni.

Istome se nadaju i Zadrani koji, za razliku od Osječana, nešto lakše protivnike imaju u gostima.

Na Stanovima će Zadar ugostiti Hajduk, Rijeku i Lokomotivu. Ako bude igrao čvrsto i dobro kao protiv Dinama, onda nikome neće biti lako u Zadru.

Protiv Dinama je Zadranima nedostajalo malo sreće. Ivan Krstanović promašio je dvije velike prilike, a imao je zicer za bod u samoj završnici.

- Više žalim za onom prvom prilikom. To sam morao zabiti - rekao je poslije jučerašnjeg treninga centarfor Zadra.

U srijedu Ivan Krstanović i društvo idu u goste u Kranjčevićevu kod “njegova” Zagreba koji je nakon pobjede nad Lokomotivom praktički osigurao ostanak i kreće prema borbi za Europsku ligu.

- Imamo težak raspored, ali ako smo mogli odigrati onako dobro protiv Dinama, sigurno možemo i u Zagrebu - kaže Krstanović.

Igor Štimac ima iskustva u borbi za ostanak. Izborio je ostanak na klupi Cibalije i na klupi Zagreba, a nakon dolaska na Stanove obećao je istu stvar i navijačima Zadra. Morat će bivši izbornik nadmudriti imenjaka Pamića i staroga lisca Ivu Šuška. Ostanak u ligi je kao “jackpot”.

Raspored do kraja:

  • Osijek: Dinamo u gostima, Zagreb doma, Hajduk u gostima, Istra 1961 doma, Rijeka u gostima i Slaven Belupo doma
  • Zadar: Zagreb u gostima, Hajduk doma, Istra 1961 u gostima, Rijeka doma, Slaven Belupo u gostima i Lokomotiva u gostima
  • Istra 1961: Slaven Belupo doma, Lokomotiva u gostima, Zadar doma, Osijek u gostima, Dinamo doma i Zagreb u gostima
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu