Obavijesti

Sport

Komentari 78

Štimac suspendiran, Zdravko Mamić mora platiti 25.000 kuna

Štimac suspendiran, Zdravko Mamić mora platiti 25.000 kuna
1

Igor Štimac kažnjen je jednomjesečnom suspenzijom zbog kršenja Disciplinskog pravilnika. Zdravko Mamić također je zaradio kaznu, no u njegovom slučaju novčanu

VIDEO

Disciplinska komisija HNS-a na današnjoj je sjednici suspendirala Igora Štimca na mjesec dana, kao i sve članove njegove izvanredne skupštine održane u hotelu Westin 20. veljače. Kaznu je objavio Hrvatski nogometni savez na svojoj službenoj internetskoj stranici.

"Temeljem prijave Izvršnog odbora da su počinjeni prekršaji iz članka 87., 90. i 92. Discplinskog pravilnika HNS, pokrenut je disciplinski postupak protiv Josipa Bajla, Stipe Ćaćića, Mile Čirjaka, Davora Daraboša, Zvonka Gelo, Berislava Gržanića, Davora Ivića, Darka Jergovića, Željka Mihalja, Mladena Mikolčevića, Jakova Modrušana, Gorana Pauka, Nikole Stevanovića, Josipa Šarića, Igora Štimca, Krešimira Vejića, Dražena Zebeca, Ivana Brlekovića, Željka Čulo, Ivice Batinića, Stipe Doljanina, Željka Dulibića, Nikole Galešića, Tomislava Jurjevića, Ivice Mađera, Dragutina Marjanovića i Dorisa Miculinića, te se imenovanima izriče suspenzija u trajanju od jednog mjeseca", piše na stranicama HNS-a.

No suspenzija vrlo vjerojatno neće previše uzdrmati Igora Štimca jer on ionako ne priznaje aktualni Izvršni odbor. Isto tako ne priznaje niti disciplinsku komisiju koju je isti odbor ustanovio. 

Kazna nije zaobišla niti izvršnog dopredsjednika i člana izvršnog odbora HNS-a Zdravka Mamića. On je zbog kršenja Kodeksa ponašanja nogometnih djelatnika kažnjen s 25.000 kuna.

"Zdravku Mamiću, članu Izvršnog odbora HNS i izvršnom dopredsjedniku NK Dinamo, Zagreb, zbog kršenja Kodeksa ponašanja nogometnih djelatnika izriče se novčana kazna u visini od 25.000 kn."

Croatia Sesvete, Istra i Međimurje u problemima

"NK Croatia Sesvete, NK Istra 1961 i NK Međimurje nalaže se da ispune financijske obveze prema igračima i trenerima, a najkasnije do 20. ožujka 2011. U međuvremenu će im na svakoj prvenstvenoj utakmici koju odigraju do tog datuma, a ne plate dugovanja, biti oduzet po jedan bod. Ako ne plate do 20. 03. 2011. bit će automatski suspendirani", objavili su iz HNS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...