Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Štimac u klupi: Ajde, sine, idemo zajedno studirati!

Igor Štimac (42) sa sinom Lukom (18) krenuo u školu za sportski menadžment u Splitu. Sa prijemnog ispita tata Štimac izašao je posljednji

Goran Stanzl
Foto: Goran Stanzl
5 komentara

Utakmica se igra do posljednje minute, pa sam i ja tako iskoristio svih 90 minuta za rješavanje prijamnog, kako ne bih brzao i griješio na pitanjima sa zamkama, rekao je predsjednik Udruge prvoligaša Igor Štimac nakon prijamnog ispita na Visokoj školi sportskog menadžmenta “Aspira”. Štimac je još jedanput dokazao kako favorizira fair play pa je sjeo dalje od sina kako bi izbjegli optužbe za prepisivanje. Iz učionice je izašao posljednji.
- Škola poput ove, koja educira kadar za rukovođenje sportskim objektima i organizacijama te za skrb o igračima strašno je nedostajala u sportskom gradu kao što je Split - rekao je Štimac.
Prođe li ulazni ispit i potom završi šest semestara studija, steći će zvanje stručnog prvostupnika sportskog menadžmenta. Neće se ponovno kandidirati za prvoligaškog čelnika jer se planira vratiti trenerskoj karijeri. Smatra da će mu studij poslužiti kao teorijska nadogradnja praksi.
- Sin Luka maturant je gimnazije 'Kraljica Jelena’ i nakon što je pokazao interes za ovaj studij, rekao sam mu: 'Ajde, sine, idemo skupa studirati’.

GODINA STUDIJA STOJI 27.800 KUNA
Svi koji bi željeli krenuti Štimčevim stopama, imat će prigode tijekom svibnja i lipnja. Prijamni ispiti su 21. svibnja i 27. lipnja. Cijena godine je 27.800 kuna.
- Bilo je odlično. Stvarno mi je zadovoljstvo opet sjesti u klupu s omladinom - rekao je dobro raspoloženi Igor Štimac.

FIORENTINI DRŽI PREDAVANJE ŠTIMCU
Mnogi stručnjaci iz područja sporta i menadžmenta sudjeluju kao gosti predavači, kako u teorijskom tako i u praktičnom dijelu nastave. Tako će Štimcu predavati Tomislav Ivić, Igor Boraska, Tomislav Erceg, Fredi Fiorentini, Robert Jarni, Jonathan Frost i drugi... (dm)

Naši partneri pišu
Message