Obavijesti

Sport

Komentari 7

Štimac uzeo senzacionalni bod: U gostima remizirao s Katarom

Štimac uzeo senzacionalni bod: U gostima remizirao s Katarom
1

U azijskim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Igor Štimac je na čelu Indije napravio odličan posao. Remizirao je s domaćinom nadolazećeg 'Mundijala' Katarom u gostima (0-0)

Nakon četiri lošija izdanja, stigla je i senzacija. Igor Štimac senzacionalno je uzeo prvi bod u azijskim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i to na gostovanju kod zvučnog protivnika i domaćina nadolazećeg 'Mundijala' Katara (0-0).

Iako su domaćini u prvom dijelu 'umalo porušili' gol Indije, nisu uspjeli zabiti. Štimčevi ratnici uspješno su se borili sa svim izazovima, a golman i kapetan Singh branio je sve. Slična se priča nastavila i u drugom dijelu kad je  Indija tri puta pucala, ali svaki put van okvira gola, dok je Katar zapucao 11 puta, od toga četiri puta u okvir.

 2022 World Cup Qualifier Round 2 - Group E - Qatar v India

No, na kraju je na semaforu bilo 0-0, a statistika je izgledala nevjerojatno. Katar je zapucao 28 puta, 13 puta u okvir gola i nije zabio - nijednom. Nakon što je prvu utakmicu kod kuće izgubio od Omana (2-1), sad se vratio na dobre staze prema kvalificiranju na 'Mundijal'.

Pokretanje videa ...