Obavijesti

Sport

Komentari 128

Šampion na šampiona! Miočić brani naslov protiv Cormiera

Šampion na šampiona! Miočić brani naslov protiv Cormiera
7

KAKVO IZNENAĐENJE Cormier je rekao da nema šanse za njegov prelazak u tešku jer mu je tamo prijatelj Velasquez. Ali promijenio je mišljenje i napada Stipin pojas 7. srpnja u Las Vegasu

VIDEO

Stipe Miočić branit će pojas već u srpnju i to protiv aktualnog prvaka poluteške kategorije Daniela Cormiera, koji se vraća u tešku kategoriju!

Ništa od Poljuda, mjesto će biti Las Vegas.

Daniel Cormier (38) bivši je Strikeforceov teškaški prvak i aktualni UFC-ov šampion u poluteškoj, jedina dva poraza u karijeri ima protiv Jon Jonesa, od kojeg je pojas izgubio lani, ali nakon Jonesove suspenzije zbog dopinga, pojas mu je vraćen.

Prije nego je Stipe Miočić pobijedio Francisa Ngannoua i obranio pojas treći put zaredom, u ring bostonske dvorane izašli su Daniel Cormier i Volkan Oezdemir. Cormier je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi. 

MMA: UFC 220- Cormier vs Oezedmir

Zbog prijatelja prešao u polutešku

Daniel Cormier je, nema sumnje, jedan od najvećih MMA boraca svih vremena.

Žario je i palio teškaškom kategorijom, pobjeđivao je Franka Mira, Roya Nelsona, Antonija Silvu, a pobjedom protiv Josha Barnetta 2012. godine osvojio je Strikeforceov teškaški pojas.

Nitko ga nije uspio pobijediti, ali u to je vrijeme briljirao još jedan teškaš, Cain Velasquez, bliski Cormierov prijatelj. 

Upravo je zbog Velasqueza DC napustio tešku kategoriju i prebacio se u polutešku. 

MMA: UFC 220- Cormier vs Oezedmir

Borba dva gospodina

Cormier je karakterom sličan Stipi, ne radi probleme, u karijeri nema niti jednu mrlju, ne prijeti i ne vrijeđa protivnike. 

Bit će zanimljivo na 'presicama' u najavi ove borbe, koja je u MMA svijetu odjeknula kao bomba. Istina, netko je spomenuo Cormierovo ime nakon Stipine obrane naslova, ali baš je Cormier utišao sve glasine o mogućoj borbi.

- Čovječe, jeste li vidjeli koliki sam naspram tih tipova? Kad pogledate Stipu i Ngannoua, pa to nije normalno! Ne želim se boriti u teškoj kategoriji. Prošao sam tu fazu - rekao je prije samo koji tjedan DC.

MMA: UFC 220- Cormier vs Oezedmir

No promijenio je mišljenje i napast će teškaški pojas. U tome će mu pomoći prijatelj Cain Velasquez.

- Kao i uvijek, bit ću u dvorani i pomagat ću bratu i prijatelju Danielu Cormieru da postane novi teškaški prvak. A kad osvoji pojas, stvari bi mogle postati interesantne - objavio je Velasquez na Twitteru.

Na Mont Everest u japankama...

Ako Cormier uspije iznenaditi Miočića, ući će u odabrano društvo boraca koji su bili prvaci u dvije divizije. To su dosad uspjela samo četvorica, Randy Couture, BJ Penn, Conor McGregor i Georges St.Pierre.

DC je vrhunski borac, ali u ovom trenutku njegov napad na pojas izgleda nam kao uspon na Mont Everest u japankama. Čovjek ima 93 kile, odličan je hrvač, kao i Stipe, ali Miočić je daleko bolji u 'stojci'.

Uz sve to Stipe ima gotovo 20 kilograma više...

Gospođa Miočić: Obojicu ću vas pretući

Ubrzo nakon što je postalo i službeno da će njen suprug pojas braniti protiv Cormiera, javila se i gospođa Miočić.

- Mogu vam obećati jednu stvar. Ako ću rađati, obojicu ću vas pretući - napisala je Ryan Marie na Instagramu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Parižani gađali stative i prečke, a Borussia zabila i tako prošla u svoje treće finale Lige prvaka!
PSG - BORUSSIA 0-1

Parižani gađali stative i prečke, a Borussia zabila i tako prošla u svoje treće finale Lige prvaka!

Parižani su u prvom poluvremenu 'pleli mrežu', ali nisu uspjeli zabiti gol te ih je za to stigla kazna u nastavku. Probudili su se domaći nogometaši i napadali, ali sve su lopte završile na okviru, a ne u mreži