Sport

Komentari 6

Miočić se boji za kćer: Strah me svijeta u kojem će ona odrastati

Miočić se boji za kćer: Strah me svijeta u kojem će ona odrastati

Teškaški prvak UFC-a Stipe Miočić (37) podržao je ideju zbog koje diljem SAD-a ljudi prosvjeduju, ali objava na Instagramu dovela je do negativnih komentara. No, Stipe je odgovorom pokazao da je šampion

Smrt Georgea Floyda (44) odjeknula je svijetom, a diljem SAD-a prosvjednici traže pravdu. Afroamerikanac je umro nakon što ga je koljenom ugušio policajac, a mnoge osobe iz svijeta sporta odmah su poslale anti-rasističke poruke i podržale ideju 'Black Lives Matter' projekta. Jedan od njih je i aktualni teškaški prvak UFC-a Stipe Miočić (37) koji je pod objavu na Instagramu dobio i neke negativne komentare.

- Mislim da si zaboravio kako su većina tvoje navijačke baze - bijelci. To se vidi u komentarima - napisao je korisnik pod imenom jojohntv, dok je Stipe šampionski odgovorio:

POGLEDAJTE VIDEO: Miočić trenirao kod Cro Copa

- U redu je. Nisam zabrinut oko moje baze fanova. Zabrinut sam oko svijeta u kojem će mi kći odrastati - napisao je Stipe koji je za taj odgovor dobio veliku podršku fanova.

Zvijezde ispod svojih objava dobiju mnogo komentara te se većina ni ne obazire što im fanovi poručuju, ali Stipe se ovaj put nije suzdržao već je još jednom pokazao pravi šampionski karakter - kako u oktogonu, tako i izvan njega.

Najčitaniji članci