Obavijesti

Sport

Komentari 11

Stiže Gorica: Kohorta prvi put na stadionu s Bjelicom na klupi

Stiže Gorica: Kohorta prvi put na stadionu s Bjelicom na klupi

Osijek pod Nenadom Bjelicom igra sve bolje, a nakon slavlja u Varaždinu slijedi im susret pred domaćom publikom protiv Gorice. Prvi je to put da će na tribinama biti i Kohorta koja nije najbolje prihvatila njegov dolazak

VIDEO

Sigurno nas očekuje zahtjevna utakmica protiv Gorice koja je dobro krenula u prvenstvu. To je ekipa koja je dobro izbalansirana u fazi napada i u fazi obrane, a ono što ih krasi je da su vrlo učinkoviti i opasni iz prekida te tranzicije nakon osvojene lopte. Ono što non-stop govorimo, ako smo mi pravi, mislim da neće biti problema, započeo je pomoćni trener Osijeka Nino Bule u najavi utakmice njegove momčadi i Gorice koja će se igrati u subotu, 26. rujna, s početkom u 19 sati i 5 minuta pred gledateljima na Gradskom vrtu.

Kohorta protiv Bjelice: 'Prestao si biti legenda grada kada si potpisao ugovor kod vraga...'
Kohorta protiv Bjelice: 'Prestao si biti legenda grada kada si potpisao ugovor kod vraga...'

Nakon što su ispali iz kvalifikacija za Europsku ligu protiv Basela (2-1), Osječani su slavili u Varaždinu (1-0). Pod Nenadom Bjelicom izgledaju sve bolje, igraju napadački, dok su ozbiljniji i u obrambenom dijelu. 

Varaždin i Osijek sastali se u 5. kolu HT Prve lige

- Na čelu sa Nenadom kao šefom stručnog stožera cilj nam je biti što efikasniji i primiti što manje golova to i je naša nogometna vizija pa pomalo naziremo konture te igre. Naravno da to nije još nije tako kako bi mi htjeli, no međutim je činjenica da se dižemo iz utakmice u utakmicu. Atmosfera u momčadi je pozitivna, svi su željni za dokazivanjem, a to je i naš cilj - objasnio je Nino Bule.

'Pamtim samo lijepo iz Dinama. Nije objava bila za Mamića...'
'Pamtim samo lijepo iz Dinama. Nije objava bila za Mamića...'

A na tribine će se vratiti i Kohorta koja nije najbolje prihvatila dolazak Nenada Bjelice nakon što je prethodno vodio Dinamo. U gradu su osvanuli razni transparenti s porukama novom treneru Osijeka. Hoće li pružiti ruku pomirenja i krenuti u nove pobjede s Bjelkom na klupi, tek ćemo vidjeti.

Nenad Bjelica na konferenciji nakon utakmice NK Osijek - FC Basel

- Vidjeli ste i sami kolika je razlika na utakmicama u atmosferi sa i bez gledatelja. Oni su vrlo bitan faktor u nogometu i nadam se da će doći u što većem broju. Vrijeme nam ne ide u prilog, ali pravi navijači ne gledaju na to - poručio je Bule.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića