Sport

Komentari 1

Stiže nova sezona Armagedona! Krenule prijave u 4 kategorije

Stiže nova sezona Armagedona! Krenule prijave u 4 kategorije

Ove ćemo sezone gledati natjecanja u težinske kategorije i to u perolakoj (-66 kg), lakoj (-70 kg), velteru (-77 kg) i srednjoj (-84 kg), a sve i dalje putema kanala 24sata

Pola godine nakon finala druge sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport MMA lige’ u Osijeku u organizaciji Fight Nation Championshipa, odlične vijesti stižu za sve mlade borce! FNC nastavlja s najboljim turnirom preko kojeg se možete predstaviti regionalnoj MMA javnosti.

Krenule su prijave za novu sezonu, a svoju prijavu za nadolazeću sezonu ‘Armagedona’ možete poslati OVDJE. Ove ćemo sezone gledati natjecanja u težinske kategorije i to u perolakoj (-66 kg), lakoj (-70 kg), velteru (-77 kg) i srednjoj (-84 kg).

Preko ovog smo natjecanja dobili mnoge borce koje sad gledamo na rosteru FNC-a, a neki od njih su se već okušali i u KSW-u te nekim respektabilnim europskim organizacijama poput Marka Bojkovića, FNC-ovog prvaka u perolakoj kategoriji Daniela BažantaDenisa JurakićaMarka OstanekaJakoba KosićaĐanija BarbiraAndija VrtačićaMatiju BosančićaĐorđea BukvićaPatrika Čelića… a tko zna što nas tek čeka u trećoj sezoni!

A sve ćete to moći saznati na YouTube kanalu 24sata jer se nastavlja suradnja s najbrže rastućom MMa organizacijom u ovom dijelu Europe.