Obavijesti

Sport

Komentari 270

Što napravi Dončić kada dobije 207 milijuna dolara? Organizira tulum i dovede Severinu...

Što napravi Dončić kada dobije 207 milijuna dolara? Organizira tulum i dovede Severinu...

Dončić je s 22 godine osigurao svoju budućnost, budućnost svoje obitelji, unuka, pa vjerojatno i praunuka i to proslavio u stilu. Organizirao je 'dernek' za pamćenje

VIDEO

S 22 godine jedan je od najboljih košarkaša na svijetu, a od utorka je i jedan od najbogatijih košarkaša na svijetu. Slovenski košarkaš Luka Dončić je u utorak, po povratku iz Tokija, potpisao petogodišnji ugovor s Dallasom težak čak 207 milijuna dolara!

POGLEDAJTE VIDEO: Severina pjevala na Dončićevoj zabavi

Pokretanje videa...

Dončić proslavio novi ugovor VIDEO

Vlasnik Mavericksa Mark Cuban toliko je zaluđen Dončićem da je osobno stigao u Ljubljanu u društvu legende kluba Dirka Nowitzkog i trenera Jasona Kidda te donio ugovor svojoj zvijezdi.

Dončić je s 22 godine osigurao svoju budućnost, budućnost svoje obitelji, unuka, pa vjerojatno i praunuka i to proslavio u stilu. Organizirao je 'dernek' za pamćenje.

Tulum je bio u jednom luksuznom restoranu s Michelinovom zvjezdicom, pozvao je suigrače iz reprezentacije s kojom je osvojio četvrto mjesto na Olimpijskim igrama u Tokiju, prijatelje, a zvijezda večeri bila je - Severina.

Poznata splitska pjevačica zabavljala je društvo do sitnih noćnih sati, a oduševljeni gosti su sve dijelili na Instagramu. Pjevala je svoje najveće hitove i užarila atmosferu.

Cijelu zabavu dodatno je začinio vatromet. 

Dončić je tako burno proslavio novi ugovor od 207 milijuna dolara, a sada mu slijedi odmor nakon naporne sezone. Već godinama njegova destinacija je otok Krk.

Slovenski košarkaš je postao globalna zvijezda i miljenik navijača Dallasa. Sa samo 22 godine postao je ponajbolji košarkaš na svijetu, a njegov Dallas toliko je oduševljen njime pa mu je posvetio praznik. Ubuduće će se 6. srpnja u Dallasu obilježavati kao Dan Luke Dončića. Eto, toliko im znači.

FIBA Olympic Qualifying Tournament Final - Lithuania v Slovenia

Tamošnji stanovnici slovenskog košarkaša odavno svojataju, a nitko sretniji od njih kada su čuli da će potpisati novi ugovor. Bio je presretan i on jer će mu za pet godina pripasti čak 207 milijuna dolara. Dončić je poseban, a takav je i novi ugovor. Radi se o rookie supermax ekstenziji, odnosno njegov ugovor veći je za 35 posto salary capa u odnosu na prvi ugovor. Ugovor je potpisao na 4+1. Nakon četiri godine, sam može odlučiti hoće li aktivirati još jednu godinu ugovora. 

Niti jedan igrač u povijesti nije potpisao takav ugovor sve do nevjerojatnog Slovenca koji je čak dvaput bio dio najbolje NBA petorke na kraju sezone. 

No, nije Dončić samo običan igrač. On je košarkaški čarobnjak koji je već sada napravio nevjerojatne stvari u karijeri, a što će tek biti u budućnosti...

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 270
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...