Obavijesti

Sport

Komentari 13

Što se događa s Vrsaljkom? Dva puta trenirao je odvojen od svih

Što se događa s Vrsaljkom? Dva puta trenirao je odvojen od svih

Vrsljako u petak nije sudjelovao u trening utakmici niti u taktičkim vježbama trenera Diega Simeonea, a u subotu je vježbao sa strane dok su se njegovi suigrači pripremali na stadionu

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsljako, koji se prije dva mjeseca vratio na travnjak nakon operacije koljena, drugi dan zaredom nije trenirao sa suigračima u Atletico Madridu pa je njegov nastup u ponedjeljak protiv Celte Vigo upitan.

POGLEDAJTE VIDEO: Na trening sa starom 'krntijom'

 

Pokretanje videa...

Vrsaljko 00:51

Vrsljako u petak nije sudjelovao u trening utakmici niti u taktičkim vježbama trenera Diega Simeonea, a u subotu je vježbao sa strane dok su se njegovi suigrači pripremali na stadionu Wanda Metropolitano za utakmicu sa Celtom.

La Liga Santander - Eibar v Atletico Madrid

- On je odradio alternativni i individualni trening. Nema ničeg drugog - rekao je Atleticov glasnogovornik odbivši reći zašto je 29-godišnji igrač radio po posebnom programu.

Vrsaljko je u posljednje dvije prvenstvene utakmice protiv Valencije i Cádiza odigrao po 45 minuta. U obje je dobio žuti karton. 

Do petka ga je Simeone isprobavao na treninzima u momčadi koja bi mogla istrčati protiv Celte, no u petak više nije trenirao sa suigračima.

La Liga Santander - Cadiz v Atletico Madrid

- Premda iz Atletica ukazuju da nije ozlijeđen već dva dana nije trenirao s momčadi nego sa strane - kaže Chema Fuente, novinar dnevnika Mundo Deportivo koji svakodnevno izvještava o Atléticu.

- No to i nije toliko čudno s obzirom na brojne probleme koje je imao s koljenom. Zbog toga se kontrolira njegovo opterećenje na treninzima - dodaje.

Vrsaljko je ove sezone za vodeću momčad španjolskog prvenstva upisao šest nastupa provevši na travnjaku ukupno 341 minutu.

'Crveno-bijeli' iz Madrida imaju ovaj tjedan problema s izostancima jer se zbog infekcije koronavirusom u karanteni nalaze Joao Felix, Moussa Dembele, Yannick Carrasco i Mario Hermoso.

La Liga Santander - Atletico Madrid v Valencia

Protiv Celte ne može igrati niti prvi desni bek Kierran Trippier, koji je suspendiran do 28. veljače odlukom Engleskog nogometnog saveza zbog klađenja na utakmice. Simeone bi zbog izostanka Trippiera i Vrsaljka na to mjesto mogao postaviti veznog Marcosa Llorentea.

Atlético Madrid je u posljednjih 16 utakmica upisao 15 pobjeda i jedan poraz od Real Madrida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani