Sport

Komentari 12

Što se krije iza objave Jradija? Ne, to nema veze s Hajdukom

Što se krije iza objave Jradija? Ne, to nema veze s Hajdukom

Ako znaš, znaš..., napisao je na društvenoj mreži Jradi uz video terena ispred svog stana u Kopenhagenu i dodao lokaciju Santiago Bernabeua. Neki su mislili da se obrušio na Hajduk

Povratak kući nakon dugog izbivanja kod svakoga probudi posebne emocije, pa su tako proradile i emocije kod igrača Hajduka Bassela Jradija (27), koji je nakon povratak iz Splita s prozora ugledao teren na kojemu je napravio svoje prve korake, teren na kome je odrastao i na kojemu je počeo igrati nogomet.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako znaš, znaš... - napisao je na društvenoj mreži Jradi uz video terena ispred svog stana u Kopenhagenu te dodao lokaciju stadiona Santiago Bernabeu.

Teren je zapušten i teško se uopće može nazvati nogometnim terenom, no za Jradija je to posebno mjesto, stoga ga je i usporedio sa kultnim stadionom Reala iz Madrida.

Mnogi su taj njegov post krivo protumačili, pogotovo nakon što je poraz Hajduka protiv Gorice odgledao s klupe...

Njega i Stanka Jurića Hajduk je kaznio s po 25.000 kuna zbog svađe tijekom utakmice u Varaždinu, a trener Boro Primorac dodatno ih je obojicu kaznio neigranjem protiv Gorice. Koliko je to bio dobar potez, možda i najbolje svjedoči visoki poraz, no red se mora znati, svjesni su toga obojica, pa su prihvatili kaznu bez pogovora.

Dojam je da im je teže palo to što nisu mogli pomoći suigračima na terenu, nego novčana kazna. Obojica su temperamentni i u žaru utakmice lako planu, kao u Varaždinu, ali među njima nema "zle krvi" i odmah po izlasku s terena su riješili taj nesporazum, a i inače su u dobrim odnosima. Stanko Jurić bio je jedan od prvih koji mu je pružio podršku kada mu je bilo najteže, najprije po dolasku u Hajduk kada je opljačkan, a i kasnije, nakon tragične eksplozije u Bejrutu u kome živio veliki dio Jradijeve obitelji.

Najčitaniji članci