Obavijesti

Sport

Komentari 17

Stojanović: Čast je da moj prvi gol za Hajduk bude tako važan

Stojanović: Čast je da moj prvi gol za Hajduk bude tako važan
1

'Vidjeli smo Ligu prvaka da se u dvije minute sve može promijeniti. Ne opuštamo se, makar nas u ovoj sezoni nitko, osim Inter Milana, na Poljudu nije dobio s plus dva'

VIDEO

Sjajan rezultat koji je Hajduk izborio u Koprivnici, gdje je s 2-1 pobijedio Slaven Belupo u prvom ogledu polufinala Kupa, osokolio je igrače i navijače 'bijelih'. A na početku susreta nije sve izgledalo tako lijepo.

- Vrlo brzo ostali smo s igračem manje i iskreno, u tim nam je trenucima bilo važno samo održati neodlučen rezultat. Nasreću, Sušić je zabio pa smo došli do daha. Čak i kad je Vugrinec izjednačio, bili smo zadovoljni - priznao je sretni strijelac pobjedničkog gola Danijel Stojanović.

- Imao sam čast i sreću da moj prvi gol u dresu Hajduka bude tako važan. Pred kraj utakmice, kad su i oni ostali s igračem manje, ukazala se prigoda da riješimo pitanje prolaska u finale Kupa i zato smo krenuli prema naprijed - kazao je Stojanović, koji ipak upozorava kako 2-1 iz prve utakmice ne jamči finale.

- Vidjeli smo u Ligi prvaka da se u dvije minute sve može promijeniti. Nema opuštanja, makar nas u ovoj sezoni nitko, osim milanskog Intera, na Poljudu nije dobio s dva razlike. Ulog je velik, prigoda da se upišemo u povijest kluba i ne smijemo je propustiti.

Osvrnuo se Stojanović i na suđenje. Unatoč pobjedi, ostaje žal što sudac Batinić nije vidio ruku Delića, odnosno ''izvukao'' je van kaznenog prostora. S još jednim golom finale bi bilo praktično riješeno.

- Ne želim komentirati suđenje, ali tužna je činjenica da smo mi sretni kad završimo utakmicu s 11 igrača i bez penala protiv nas. Već smo navikli na to. Možda ja i nisam objektivan, ali mnogi me prijatelji, poznanici... zovu i pitaju što se to događa i zašto je to tako. Nadam se da će u budućnosti biti bolje - nasmijao se Stojanović, kojemu je Hajduk odskočna daska za povratak u inozemstvo.

- Nemam razloga tajiti, svi mi želimo otići vani i osigurati egzistenciju jer je karijera nogometaša kratka. Nadam se da ćemo i Hajduk i ja biti zadovoljni eventualnom ponudom i da ćemo se rastati prijateljski.

Stojanović je postigao pobjednički gol, no ništa manje važan nije bio prvi, kojim je Sven Tino Sušić otvorio utakmicu. S igračem manje zabio je za vodstvo Hajduka.

- Rano je Avdija dobio dva žuta po meni, nakon svega 16 minuta igre i sigurno da nam je to otežalo situaciju. Na sreću zabio sam taj gol i kasnije je bilo lakše - kazao je Sušić, čiji je stric izbornik BiH reprezentacije Safet.

- Redovito se čujemo, obećao je da će navratiti pogledati koju utakmicu - kaže Tino, a na pitanje očekuje li ''poziv'', samo se nasmijao.

- Ako se ustalim u Hajduku i budem igrao dobro, valjda će me pozvati. Ne bih volio da me zove ako ne zaslužim.

Činjenica da ima hrvatsko i belgijsko državljanstvo, ne i bosanskohercegovačko, neće biti prepreka.

- Ma sve se to da srediti za par dana - nasmijao je okupljene Sušić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz