Obavijesti

Sport

Komentari 23

Stojanović: Dinamo? Tko bi to odbio; Jurčić: Odličan je bek!

Stojanović: Dinamo? Tko bi to odbio; Jurčić: Odličan je bek!
1

DINAMO NE BIH ODBIO Kruno Jurčić hvali svojeg igrača, a Petar Stojanović nam kaže kako nikad ne bi odbio Dinamo te da se još sjeća atmosfere s Maksimira

VIDEO

Maribor s priprema kreće u nedjelju 10. siječnja i taj bi se dan sa suigračima mogao pozdraviti Petar Stojanović. Dinamo kreće dan kasnije i Zoran Mamić bi u svlačionici igračima trebao predstaviti novog desnog beka, zamjenu za Ivu Pinta.

Hrvatski i slovenski prvak svakim su danom sve bliži dogovoru. Dinamo je mišljenje o novom mogućem pojačanju potražio i kod bivšeg trenera Krune Jurčića, koji nam se kratko javio, a na pitanje o njegovu igraču Petru Stojanoviću nije dvojio niti sekunde.

- On je odličan igrač, odličan bek - kratko je rekao Jurčić, dalje nije htio, smatrajući kako je time sve rekao.

Očito Kruno ne dvoji kako bi Stojanović bio odlična zamjena za Ivu Pinta. Takvo je razmišljanje vjerojatno prenio i Zoranu Mamiću. Pokazao je Jurčić dobar nos za igrače. Prvi je u sastav Dinama stavio Tina Jedvaja. Zbog toga mu očito u Maksimiru jako vjeruju. Stojanović je, doznajemo od trenera koji su ga pratili u Sloveniji, igrač sjajnog udarca i dobrog centarušta. Iako ima dvadeset godina, pravi je fakin, spreman čak i za liderske uloge. Jedan je dio karijere igrao u veznom redu, na krilnoj poziciji, ali u zadnje dvije-tri godine igra desnog bočnog.

- Dinamo?! Pa tko može odbiti takav klub. I do mene su, naravno, došle priče o prelasku iz Maribora u Zagreb. Ako Dinamo zove, taj poziv nikad ne bih odbio - rekao nam je Petar Stojanović i dodao:

- I na pripremama u Sloveniji sam vidio o kako velikom klubu se tu radi. Ne mogu ništa više reći o transferu jer još ništa nije riješeno. Treba pričekati i vidjeti što će se na kraju s tim dogoditi.

Stojanović je sad oprezan jer su u posljednjih godinu dana propali neki transferi koji su bili jako blizu realizacije.

- Već sam igrao u Maksimiru, dok sam bio kadet. Mislim da smo izgubili. U Zagrebu imam velikog prijatelja, pa znam doći k njemu. Uživo sam gledao i jednu utakmicu Dinama. Bilo je to prije nekoliko godina. Bilo je odlično navijanje, svidjelo mi se. Očito su tad na tribinama bili i Bad Blue Boysi - kaže Stojanović.

Zamalo je završio u Bundesligi, želio ga je Anderelcht, a spominjao se i Betis.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao