Obavijesti

Sport

Komentari 33

'Stojanović najslabija karika? Ma ne, u derbiju svi idu 100%'

'Stojanović najslabija karika? Ma ne, u derbiju svi idu 100%'
3

Samozatajni Hajdukov Brazilac Jairo priznaje da ga navijači baš i ne prepoznaju na ulicama Splita, ali ako zabije gol Dinamu spreman je na selfije sa svima koji ga dočekaju pred Poljudom...

VIDEO

Jairo Macacedo Da Silva najbolji je Brazilac koji je ikad zaigrao u dresu Hajduka, a za razliku od većine svojih sunarodnjaka nogometaša koji su poznati po noćnim izlascima i neurednom životu, on je posve drugačiji tip. Po cijele dane provodi u društvu supruge Tauane i kćerkice Ana Luize kojoj je svega 11 mjeseci, pa svaki slobodan trenutak iskoriste za šetnju po suncu ili odlazak u restoran. Toliko je samozatajan da nam je priznao i kako ga navijači Hajduka baš i ne prepoznaju i ne zaustavljaju na ulici. 

- Nije da odbijam razgovor ili fotografiranje s navijačima, ali držim se po strani, nisam vam ja taj tip, pa me valjda zbog toga ni ne primjećuju - pojašnjava simpatični Jairo, a na sugestiju kako bi se to nakon gola u derbiju protiv Dinama moglo brzo promijeniti, samo se nasmijao:

- Nema problema, ako zabijem neka me navijači čekaju ispred stadiona, fotografirat ću se sa svima, ha, ha, ha...

A da to nije baš toliko teško očekivati, najbolje svjedoči podatak da je u četiri utakmice u ožujku Jairo zabio četiri gola i dva puta asistirao, te da u paru s Mijom Caktašem čini ubojit tandem, njih dvojica zabili su već 22 gola ove sezone. 

- Dobro nam ide, pogotovo u zadnje vrijeme, s Mijom je lako igrati, daš mu loptu i on će je pospremiti u gol. Vjerujem da je i njemu lako igrati sa mnom, jer se jako dobro razumijemo na terenu. 

Prije dvije sezone napadač Hajduka Marko Futacs bio je najbolji strijelac lige, Jairo i Caktaš za sada na kontu imaju po 10 prvenstvenih golova, tri manje od Andrića...

- Cilj svakog ofenzivca je zabiti što više golova i tako pomoći svojoj momčadi, a ako usput postane i najboljim strijelcem lige, to bi bilo veliko priznanje. Nitko sretniji od mene.

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu HR Prve lige

Jairo priznaje da još uvijek ne zna što je trener pripremio za Dinamo. 

- Do utakmice u Puli nismo uopće razmišljali o Dinamu, isto kao što ni sada ne razmišljamo o Osijeku. Idemo utakmicu po utakmicu, u ova dva dana ćemo se pripremiti kako bi odigrali najbolje što možemo. Očekujemo pun stadion, sjajnu atmosferu i tešku utakmicu. I prošla je bila takva, mogli smo i mi pobijedili, ali smo nesretno izgubili, dobili smo taj jedini gol iz slobodnog udarca... U svakom slučaju sad očekujem da budemo puno bolji i da mi zabijemo i pobijedimo. 

Mnogi stručnjaci najveću šansu za Hajduk vide upravo na Jairovoj poziciji koju će pokušati zatvoriti Dinamova najslabija karika Stojanović.  

- Ovo je derbi i svaki igrač se u derbiju ponaša drugačije, ne može se očekivati da će netko bili loš, jer u derbiju svi daju 100%  - diplomatski odgovara Jairo i dodaje:

- Dinamo ima puno kvalitetnih pojedinaca, ali njegova snaga je u snazi momčadi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao