Sport

Komentari 157

Strahonja: Dinamo je protiv Šibenika oštećen za dva penala

Strahonja: Dinamo je protiv Šibenika oštećen za dva penala

HRT-ov sudački ekspert potvrdio je da je oštećena i Rijeka koja je kod kuće izgubila od Gorice 0-2. U 64. minuti kod 0-2 rukom je u kaznenom prostoru igrao Suk, Jović je pustio igru

Prvi put otkako je HNL-a Šibenik je osvojio Maksimir. Nikad, štoviše, do subote Šibenčani nisu osvojili ni bod protiv Dinama u gostima, a sva tri uspjeli su uz nove previde na Dinamovu štetu. Barem tako tvrdi Marijo Strahonja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igrala se 70. minuta kada je Šibenikov Bilić nagazio dinamovca Tolića, no Dario Bel nije se oglasio.

- Tolić je u miru primio loptu i poslije ga je obrambeni igrač nagazio i nisam siguran da ovo nije kazneni udarac. Vidi se jasno gaženje, ima elemenata za kazneni udarac - rekao je Strahonja u stadionu.

Druga sporna situacija dogodila se u 78. minuti kada su u duelu u kaznenom prostoru bili Majer i Bulat.

- Majer ima kontrolu nad loptom, mislim da mu je narušena ravnoteža i prema tome to je kazneni udarac.

HRT-ov sudački ekspert potvrdio je da je oštećena i Rijeka koja je kod kuće izgubila od Gorice. U 64. minuti kod 0-2, ujedno konačnog rezultata, rukom je u kaznenom prostoru igrao Suk, Jović je pustio igru.

- Ruka je zatvorila put lopti do bijelog igrača, to je kazneni udarac - jasan je bio Strahonja koji je potvrdio da je Osijek u drugom poluvremenu trebao imati još jedan kazneni udarac protiv Istre kada je Bočkaj iz blizine u ruku pogodio protivnika.

- On je zaustavio rukom let lopte bez obzira što je ruka bila u tzv. prirodnom položaju, ali to ne znači da isti nije i kažnjiv.

Najčitaniji članci