Obavijesti

Sport

Komentari 88

Strahonja: Vrlo dobra procjena suca što nije sudio penal za Dinamo, bila bi to pogreška

Strahonja: Vrlo dobra procjena suca što nije sudio penal za Dinamo, bila bi to pogreška

Sudac je bio dobro postavljen i ovdje se ne svira kazneni udarac. U slučaju da je sudio penal, to bi bila očigledna pogreška suca prema svim uputama i smjernicama Uefe i VAR bi se morao oglasiti, rekao je Strahonja

VIDEO

Osijek je najviše profitirao jer je preuzeo vrh tablice, rekao je Mario Carević u HRT-ovoj emisiji Stadion. 

Pokretanje videa...

Kopić vs. Scoria VIDEO

Dinamo je u derbiju 25. kola Prve HNL na stadionu Gradski vrt izgubio od Osječana 1-0, a pobjednički gol zabio je Antonio Mance u 78. minuti. 

Dinamo je teško stvarao prilike, a Carević je komentirao kako Petković baš i ne igra najbolji nogomet. 

- Bruno je vrhunski nogometaš koji ima top kvalitete, ali nije u životnoj formi čega je i sam svjestan. Na treneru i ljudima u klubu je da ga pokušaju izmotivirati. Kad je igrao za reprezentaciju pokazao je vrhunsku igru i siguran sam da može još puno toga dati - rekao je Carević. 

Adaptacija Mije Caktaša u Osijeku

- Dosta se trošio u fazi obrane, nije dao doprinos u napadačkom dijelu, ali ima vrhunske kvalitete i sigurno će to pokazati u budućim utakmicama - komentirao je Carević.

Pravdu na derbiju u Gradskom vrtu dijelio je Igor Pajač.

- Dobro je sudio. Podigao je kriterij prihvatljivih prekršaja. Tolić je bio blizu žutog kartona, ali on ga je smireno upozorio. Generalno je dobro sudio. Imao je mali previd kod Kleinheislera kada je gurnuo Gojaka - rekao je Mario Strahonja. 

U 48. minuti Dinamo je tražio penal nakon ubačaj Ristovskog s desne strane. Lopta je pogodila Bralića u ruku, ali Strahonja ističe kako je Pajač donio ispravnu odluku.

U derbiju 25. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Dinamo sa 1-0

- Sudac je bio dobro postavljen i ovdje se ne svira kazneni udarac. Lopta ide u tijelo i prirodna je reakcija igrača da gura ruku prema tijelu. Vrlo dobra procjena. U slučaju da je sudio kazneni udarac to bi bila očigledna pogreška suca prema svim uputama i smjernicama Uefe i VAR bi se morao oglasiti. Nisu kažnjive ruke kada lopta ide u tijelo - rekao je Strahonja. 

Nogometaši Rijeke slavili su sa 3-1 (2-0) na gostovanju kod splitskog Hajduka u jadranskom derbiju odigranom na Poljudu te preskočili Splićane na ljestvici. 

- Bila je to važna utakmica za Hajduk jer su hvatali priključak, ali Rijeka je bila gusta u defenzivi i spriječili su protok lopte do Livaje i Kalinića. Taktički je Rijeka izgledala perfektno - kazao je Carević pa dodao:

- Krovinović sigurno da nedostaje, ali po meni je Rijeka imala brojčanu superiornost u sredini te su u prvom dijelu uspijevali osvajati duge lopte - kazao je Carević nakon čega se osvrnuo na tandem Livaja-Kalinić:

- To su top igrači, ali treba im vremena da se usklade. Rijeka je zatvorila sva okomita dodavanja na njih dvojicu tako da nisu imali puno dodira s loptom. Rijeka je imala svoj cilj i to su ostvarili. Odlični su bili u obrani, zabili su tri gola i pobijedili u derbiju. Po Tomićevoj izjavi se se vidjelo da im nije bilo lako čitati kritike. Ne treba raditi tragediju od Hajdukovog poraza, dogodila im se Rijeka i niti jednom navijaču Hajduka nije lako, ali za tri dana igraju važnu utakmicu protiv Gorice u Kupu kojoj se trebaju okrenuti - smatra Carević. 

Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu

U dvoboju Hajduka i Rijeke sudio je Fran Jović za kojeg je Strahonja imao samo riječi hvale.

- Suđenje je bilo dobro. Najbolja njegova izvedba u ovom proljeću. Hajduk je čvršće ušao u susret pa je propustio kazniti Ferra. Lovrencsics je trebao dobiti žuti karton, ali dobro je sudio te je prisutan u svakom duelu. Sigurno da u takvom pristupu nekad mora doći do propusta i pada koncentracije. Biuk je dobio žuti za simuliranje i to je dobro napravio - zaključio je Strahonja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom