Obavijesti

Sport

Komentari 20

Strašna borba u Italiji! Napoli bolji od Lazija za vrh Serie A

Strašna borba u Italiji! Napoli bolji od Lazija za vrh Serie A
1

Napoli sada ima 63 boda, jedan više od drugog Juventusa koji je u petak kao gost svladao Fiorentinu sa 2-0 (0-0), dok je treći Lazio ostao na 46 bodova, jedan manje ima četvrti Inter

VIDEO

Nogometaši Napolija vratili su se na vrh ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući 4-1 (1-1) domaćoj pobjedi protiv Lazija u derbiju 24. kola Serie A.

Poveli su gosti iz Rima na  startu utakmice preko De Vrija (3) i tu prednost održavali do pred sam kraj prvog dijela, a onda su zaboravili na Callejona (43) koji je poravnao na 1-1.

U nastavku je utakmica riješena u samo dvije minute, prvo je Wallace (54-ag) nespretnom reakcijom pred svojim golom doveo domaće u vodstvo, a onda je udarac Marija Ruija na putu prema golu gostiju pogodio Zielinskog (56), promijenio smjer i postao neuhvatljiv za Strakoshu. Konačni rezultat postavio je Mertens (73).

Marko Rog igrao je za Napoli od 81. minute.

Napoli sada ima 63 boda, jedan više od drugog Juventusa koji je u petak kao gost svladao Fiorentinu sa 2-0 (0-0), dok je treći Lazio ostao na 46 bodova, jedan manje ima četvrti Inter, a dva manje peta Roma koji će svoje susrete 24. kola igrati u nedjelju. Inter će ugostiti Bolognu, a Roma Benevento.

Ranije u subotu Milan je na gostovanju u Ferrari uvjerljivo pobijedio SPAL 4-0 produživši niz bez poraza na šest utakmica. Milan je rutinski stigao do četvrte pobjede u posljednjih pet kola. Pitanje pobjednika niti jednog trenutka nije bilo upitno, a gosti su poveli već u drugoj minuti golom Patricka Cutronea.

Isti je igrač u 65. minuti zabio za 2-0, a do kraja susreta među strijelce su se upisali i Lucas Biglia (73) i Fabio Borini (90). Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić nije nastupio za gostujući sastav zbog ozljede prepone, dok je za SPAL cijeli susret igrao Lorenco Šimić.

Milan trenutačno zauzima sedmo mjesto na ljestvici sa 38 bodova, dok je SPAL i dalje u zoni ispadanja na 18. mjestu sa 17 bodova.

Ante Budimir igrao je do 86. minute u 1-1 (0-0) domaćem remiju Crotonea protiv Atalante. Crotone je pvoeo preko Mandragore (80), a poravnao je Palomino (80). Osma Atalanta ima 37 bodova, dok je Crotone 17. sa 21.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti