Sport

Komentari 33

Krađa u Londonu: Zvijezdu F1 napali nakon finala Eura i ukrali mu sat vrijedan 47.000 eura!

Krađa u Londonu: Zvijezdu F1 napali nakon finala Eura i ukrali mu sat vrijedan 47.000 eura!

Landa je držao jedan napadač, dok mu je drugi u sekundi skinuo sat. Norris se činio potpuno šokiran. Osiguranje je bilo noćna mora cijelu večer, rekao je jedan od svjedoka za Sun

Engleski vozač Formule 1 Lando Norris imao je jednu od lošijih večeri u životu na dan finala Europskog prvenstva. Njegova reprezentacija izgubila je poslije drame penala, a Norris je uz to i napadnut i opljačkan!

POGLEDAJTE VIDEO: Italija slavi

Kako javlja Sun, nakon poraza od Italija Norris je išao ući u svoj 200.000 eura vrijedan automobil marke McLaren, i tada su ga napali!

-  Landa je držao jedan napadač, dok mu je drugi u sekundi skinuo sat. Norris se činio potpuno šokiran. Osiguranje je bilo noćna mora cijelu večer.

Glasnogovorik McLarenovog tima također je potvrdio da je 21-godišnji vozač formule bio potpuno u šoku.

Poznato je kako je sat bio marke Richard Mille, no još se ne zna koji je točno model bio u pitanju. Ipak, Norris najčešće nosi model vrijedan oko 47 tisuća eura.

Taj incident samo je jedan od mnogih koji su se dogodili oko finala Europskog prvenstva.

Engleski navijači probili su sigurnosne ograde, ušli bez karata, radili nerede, uništili pola Londona, a problema je bilo i u Italiji. Na proslavi titule bilo je na desetke ozlijeđenih te nekoliko žrtava.

 

Najčitaniji članci