Sport

Komentari 158

Stravičan lom noge Weidmana, cijela dvorana ostala je u šoku!

Stravičan lom noge Weidmana, cijela dvorana ostala je u šoku!

Cijela dvorana ostala je šokirana nakon što je Amerikanac pao na pod pa u agoniji krenuo jaukati. Njegov protivnik Uriah Hall slavio je bez ijednog udarca, a nakon Pirove pobjede nije se veselio

Nevjerojatnu nesreću doživio je Chris Weidman na UFC 261. Samo 13 sekundi nakon početka (službeno vrijeme prekida borbe je 17 sekundi) okršaja s Uriahom Hallom, nekadašnji prvak srednje kategorije doživio je najtežu ozljedu u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju s UFC-ovim Rakićem

Uputio je prvi udarac u borbi - i doživio stravičan lom noge.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Amerikanac je htio malo osjetiti Halla, vidjeti kako diše, uputiti prvi udarac pa uhvatiti ritam... No, uslijedio je strašan završetak zbog kojeg se srušio na pod zavijajući od bolova.

Gledatelji su ostali šokirani, kao i sudac Herb Dean koji se na prvu okrenuo od Weidmana poslavši Uriaha u svoj kut pa pohitao pomoći unesrećenom Amerikancu.

Šokiran je bio i pobjednik Uriah Hall koji ni sam nije mogao gledati scenu ispred njega. Nije bilo slavlja ni njega niti njegovog tima, samo nada da će Weidman što bolje podnijeti strašnu bol.

Po Dani Whiteu, koji je podatak objavio na svojem Facebook profilu, Hall je postao prvi borac u povijesti UFC-a s pobjedom bez da je uputio ijedan udarac!

Inače, Chris Weidman već je doživio istu situaciju 2013. godine samo što je Anderson Silva tada izvukao deblji kraj. Amerikanac je prvo zaustavio nevjerojatan Silvin niz od 10 obrana titula zaredom i 16 pobjeda tako što ga je nokautirao u drugoj rundi da bi Brazilac u revanšu doživio stravičan lom noge, baš kao i Weidman danas.

Najčitaniji članci