Obavijesti

Sport

Komentari 3

Stravičan napad u Bosni: Žena je zarila nož rukometašu u vrat

Stravičan napad u Bosni: Žena je zarila nož rukometašu u vrat

Njegov klub potvrdio je incident službenim priopćenjem. Motivi napada zasad nisu poznati, a osumnjičenoj ženi određeno je mjesec dana pritvora

VIDEO

Policija u Zvorniku u Bosni i Hercegovini uhitila je ženu iz istog grada zbog sumnje na pokušaj ubojstva mladog rukometaša Drine iz Zvornika, Nikole Tomića.

Izvjesna I.L. napala je Tomića hladnim oružjem ispred jedne benzinske crpke, nožem ga je ubola u vrat. Mladi rukometaš završio je u bolnici gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozljede.

Njegov klub potvrdio je incident u priopćenju.

"Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo se obratiti javnosti. Nažalost, ovog puta se ne obraćamo povodom sportskih uspjeha ili događanja. Dana 16.4. 2023. godine, oko tri sata iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik priveli su osobu I.L. zbog pokušaja ubojstva. Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predjelu vrata u vidu ozbiljne posjekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u zvorničkoj bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportaša, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mjestu mogao je biti bilo tko od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što prije vidimo na parketu", stoji u priopćenju rukometnog kluba Drina.

Motivi napada zasad nisu poznati, a osumnjičenoj ženi odredili su mjesec dana pritvora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića