Sport

Komentari 26

Stravične scene u Berlinu: Brat Maria Götzea srušio se na teren, suigrači mu vadili jezik iz usta

Stravične scene u Berlinu: Brat Maria Götzea srušio se na teren, suigrači mu vadili jezik iz usta

Felix Götze (23) ostao je ležati na travnjaku poslije teškog sudara. Suigrači su dotrčali, okrenuli ga na bok i izvadili mu jezik. Uslijedio je muk na stadionu, svi su sa strepnjom čekali vidjeti kako je

Nogometni svijet još se nije oporavio od užasnih scena s Europskog prvenstva kada se danski nogometaš Christian Eriksen (29) srušio na travnjak u utakmici prvog kola grupne faze protiv Finske. Eriksen je doživio srčani udar i, na svu sreću, sve je na kraju bilo u redu.

POGLEDAJTE VIDEO: Liječnik koji je spasio Eriksena

A istu sreću imao je i Felix Götze (23), inače mlađi brat poznatijeg Maria Götzea, na utakmici Viktorije Berlin i Kaiserslauterna u 3. njemačkoj nogometnoj ligi.

Njegov Kaiserslautern izgubio je 4-0, no utakmica i rezultat su pali u drugi plan kada su se u 71. minuti dogodile mučne scene. Götze je u tom trenutku doživio težak sudar sa suigračem, srušio se na travnjak i ostao ležati.

Njegovi suigrači ekspresno su dotrčali, okrenuli ga na bok i izvadili mu jezik iz usta. Uslijedio je muk na stadionu, svi su sa strepnjom čekali vidjeti kako je mlađi Götze... Za svaku pohvalu, liječnička intervencija bila je munjevita pa su nogometaša Kaiserslauterna brzo podigli na nosila, a dok su ga odnosili s terena njegov suigrač pomogao je držati nosila. Čitava drama trajala je pet, šest minuta.

Iz kluba još nisu stigle informacije u kakvom stanju je mlađi Götze, ali uvjeravaju da će obavijestiti javnost kada će znati više sa sigurnošću.

- Naši igrači pomogli su staviti Götzea na nosila. Obavijestit ćemo vas o njegovu zdravstvenom stanju čim ćemo imati više informacija. Oporavi se brzo, Felixe - poručili su iz kluba.

Najčitaniji članci