Obavijesti

Sport

Komentari 18

Strinić iz Hajduka u Dnjipro, Bartulović iz Dnjipra u Hajduk

Strinić iz Hajduka u Dnjipro, Bartulović iz Dnjipra u Hajduk
1

Strinićev transfer iz Hajduka u Dnjipar mogao bi uskoro dobiti i dodatak, Hajduk je stupio u kontakt sa svojim nekadašnjim igračem, članom Dnjipra, Bartulovićem...

VIDEO

Nakon uspješno obavljenih liječničkih pregleda Hajdukov reprezentativac Ivan Strinić potpisao je četverogodišnji ugovor s ukrajinskim Dnjiprom. Odšteta, koju Hajduk i Strinić dijele u omjeru 75-25, iznosi 4 milijuna eura, a Strinić će, zajedno s plaćama i bonusima, za četiri godine zaraditi dodatnih 3 milijuna eura. 

- Zadovoljan sam, kako ne bih bio. Ovo je novi izazov u mojoj karijeri, nadam se da ću nastaviti napredovati, kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Hajduku želim sve najbolje u nastaku utrke s Dinamom za naslov prvaka, siguran sam da momci imaju snage i motiva, da u rođendanskoj sezoni naprave dobar posao – rekao je Strinić, koji će odmah krenuti u španjolsku Marbellu, na pripreme svog novog kluba. 

Strinićev transfer iz Hajduka u Dnjipar mogao bi uskoro dobiti i dodatak, Hajduk je naime stupio u kontakt sa svojim nekadašnjim igračem, članom Dnjipra, Mladenom Bartulovićem, kojem na ljeto istječe ugovor. 

- Hajduk je zainteresiran, ni ja ne bih imao ništa protiv. Više bi se trebalo znati u slijedećih nekoliko dana – rekao je Bartulović, koji nije u prvom planu trenera Dnjipra Juande Ramosa. 

Povremeni hrvatski reprezentativac, zajedno s još nekoliko suigrača, koji nisu u prvom planu, treniraju odvojeno od ostatka momčadi i čekaju rasplet situacije. Obzirom da mu na ljeto istječe ugovor, u Hajduk bi mogao doći praktično bez odštete, no Bartulović je u prvom dijelu sezone uspješno igrao za kijevski Arsenal i ima još nekoliko interesantnih ponuda. 

- Sve bi se trebalo znati za dan-dva, sigurno da bi povratak na Poljud bio emotivno najprihvatljiviji, no vidjet ćemo kako će se razvijati pregovori – kazao je Bartulović. 

Hajduku je ponuđen i makedonski napadač, Hristijan Kirovski (25), koji bi, ukoliko Hajduk pristane na uvjete koje njegovi zastupnici traže, došao na probne treninge. Robusni, 190 cm visoki Kirovski, ponikao je u Vardaru, igrao za OFK Beograd, Luč Energiju, Ethnikos, Karpaty, Vaslui i Skopje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'