Obavijesti

Sport

Komentari 41

Ivan Strinić: Novi klub ću birati tako da budem u reprezentaciji

Ivan Strinić: Novi klub ću birati tako da budem u reprezentaciji
3

Ne želim da mi se ponovi da me izbornik zaobiđe zbog manjka utakmica, rekao je branič Napolija Ivan Strinić, koji se ipak našao na popisu izbornika Čačića

VIDEO

Ne znam koliko ću igrati, to je na izborniku, ali sa sigurnošću mogu reći da mi neće trebati posebna prilagodba jer sve su to moji stari suigrači i prijatelji, s kojima se dobro poznajem, kazao je Ivan Strinić.

Bez previše euforije primio je Ivan Strinić vijest o povratku među kandidate za odlazak na Euro. Ne krije da je poziv očekivao, kako zbog dosadašnjeg staža i igara u izabranoj vrsti, tako i zbog onoga što je odigrao za Napoli.

- Nikad nisam sumnjao u sebe i svoje mogućnosti, pa tako nisam sumnjao ni ove godine. Želio sam se svratiti, sretan sam da me izbornik pozvao, no sada je ta priča gotova, sada me čeka novo dokazivanje. Za par dana počinju pripreme, na kojima treba izboriti odlazak na Euro.

Ante Čačić najavio je da će Strinića koristiti na utakmicama u kojima Hrvatska bude ofenzivnija, dakle protiv Turske i Češke.

- Ne znam kakvi su izbornikovi planovi, hoće li me i koliko koristiti. Na meni je da se što bolje spremim i iskoristim minutažu koju mi povjeri na najbolji mogući način. Zna se što mogu, zna se i gdje je moje mjesto, tako da nema potrebe širiti tu priču. 

Svi očekuju prolazak skupine, a onda...

- Ha, ne proći skupinu sigurno bi bilo razočaravajuće za sve nas, jer svi vjerujemo da vrijedimo više od toga. Protivnici su opasni, ali nismo ni mi za baciti. Većina naših igrača je u najboljim godinama, igramo uglavnom u velikim europskim klubovima, i imamo se pravo nadati dobrom rezultatu. A što je to dobar rezultat, teško je reći. Ne treba se već sada opterećivati kalkulacijama, treba proći skupinu i vidjeti koga ćemo izvući nakon toga - kaže bek Napolija, koji još uvijek nije siguran hoće li nastaviti karijeru u istom klubu. 

- Pregovori su u tijeku, moj jedini uvjet je da karijeru nastavim u klubu u kojem ću igrati. Sve ostalo, osim kontinuiteta nastupa, je manje važno. Ne želim da mi se ponovi da me opet izbornik zaobiđe, kao u prošlom ciklusu, zbog manjka utakmica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna