Obavijesti

Sport

Komentari 8

Suarez odbio europske velikane i šokirao izborom novog kluba

Suarez odbio europske velikane i šokirao izborom novog kluba

Bilo mi je nemoguće reći ne. Spreman sam se vratiti. Nadam se da će se posljednji detalji uskoro završiti kako bismo i službeno završili posao, rekao je Suarez koji će tako karijeru nastaviti u urugvajskom Nacionalu

VIDEO

Luisu Suarezu je na kraju sezone istekao ugovor s Atletico Madridom. Iako mu je 35 godina, mnogi velikani htjeli su ga dovesti, ali on je izabrao - povratak domu svome.

Legendarni Urugvajac karijeru će nastaviti u urugvajskom Nacionalu. I dalje ima vatrometa u njegovim nogama i bar dvije sezone vrhunskog nogometa pa je upravo zato njegov izbor šokirao sve. 

- Bilo mi je nemoguće reći ne. Spreman sam se vratiti. Nadam se da će se posljednji detalji uskoro završiti kako bismo i službeno završili posao - rekao je Suarez, piše Goal.com.

ATLETICO DE MADRID v MANCHERSTER CITY FC. CHAMPIONS LEAGUE 2021/2022. QUARTER-FINALS- 2ND LEG MATCH.

Bogatu karijeru započeo je baš u Nacionalu davne 2005. godine kada je debitirao kao 18-godišnjak i odmah je sudjelovao u osvajanju naslova prvaka. U međuvremenu je postao jedan od najboljih napadača na svijetu. 

Igrao je za Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelonu i Atletico i neumoljivo trpao suparničke mreže. Zabio je više od 500 golova i osvojio 19 trofeja, a slavne dane imao je u Barceloni gdje je u 281 utakmici zabio 194 gola i 113 puta asistirao.

FILE PHOTO: LaLiga - Luis Suarez in action for Atletico Madrid

Nakon isteka ugovora s Atleticom, htjeli su ga europski velikani poput Intera, no on je htio doma. I tako se vratio tamo gdje je sve počelo. 

Svjetsko prvenstvo u Kataru vjerojatno će mu biti posljednje natjecanje za reprezentaciju Urugvaja. Najbitnija mu je bila puna minutaža kako bi što spremniji došao u Katar i predstavljao svoju zemlju, a to mu je Nacional očito jedini obećao. Inače, riječ je o najvećem urugvajskom klubu s čak 48 naslova urugvajskog prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...