Obavijesti

Sport

Komentari 40

Suarez se opet ozlijedio! Derbi Argentine i Urguvaja razočarao

Suarez se opet ozlijedio! Derbi Argentine i Urguvaja razočarao
1

Zapravo je najbolja vijest za Argentince bio šokantan domaći poraz Čilea 0:3 od Paragvaja, čime su Čileanci ostali ispred Argentine samo na gol-razliku, a nisu joj pobjegli. Sanchez, Bravo i Vidal ostali su potučeni

VIDEO

Luis Suarez ozlijedio je koljeno, a Urugvaj i Argentina odigrali su 0:0 u kvalifikacijama za SP.

Suarez se začuđujuće uopće našao u sastavu jer baš zbog bolnoga koljena za Barcelonu ne igra još od superkup okršaja s Realom 16. kolovoza.

A kad se napadač srušio u 83. minuti i uhvatio za koljeno, te ubrzo odšepao izvan terena u Montevideu, Ernesto Valverde i Barcini navijači uhvatili su se za glavu.

"Dobro sam, to su bili samo grčevi u listu", objavio je nakon susreta Suarez i umirio navijače.

"Ali uvijek ću igrati za reprezentaciju, ako treba i riskirajući tako ozljedu!"

Jorge Sampaoli tako je remijem debitirao u natjecateljskoj utakmici za argentinskoj klupi, a Urugvaj je i šestu utakmicu za redom bez pobjede, ali zadržao je bod zaostatka za drugom Kolumbijom (koja je kiksala odigravši samo 0:0 kod posljednjeplasirane Venezuele; Falcao je igrao, James ostao na klupi) i bod prednosti ispred Argentine.

Počeli su Lionel Messi, Paulo Dybala, Angel di Maria, te Interov kapetan Mauro Icardi koji je tako upisao drugi nastup za reprezentaciju, četiri godine nakon debija! Pastore je ušao, a Aguero i Mascherano ostali su na klupi. Argentina je igrala s trojicom u obrani.

U nesadržajnom prvom dijelu najbolju je šansu imao Urugvaj kada je u 37. minuti Romero zaustavio udaraca Edinsona Cavanija.

Messi je prvi put opasnije zaprijetio tek u završnici poluvremena nakon akcije s Dybalom, da bi u 60. minuti Muslera odlično obranio njegov slobodni udarac.

Tako je utakmica s takvim zvijezdama na terenu zapravo ostala prazna, Dybala je lutao izgubljen, Icardi bio bezopasan, Di Maria uporno bezuspješno nabacivao s krila, Suarez i Cavani rijetko prijetili iz kontri, a golmani Sergio Romero i Fernando Muslera uglavnom su bili promatrači.

I opet se od Messija očekivala čarolija, a on je najbliže golu bio iz tog slobodnog udarca.

Zapravo je najbolja vijest za Argentince bio šokantan domaći poraz Čilea 0:3 od Paragvaja, čime su Čileanci ostali ispred Argentine samo na gol-razliku, a nisu joj pobjegli. Alexis Sanchez, Bravo, Vidal i društvo ostali su potučeni, Vidal je zabio autogol u 24. minuti, a posao su dovršili Caceres u 55. i Ortiz u 90. minuti.

Arturo Vidal je nakon susreta podigao prašinu postom na Instagramu u kojem je napisao:

"Sad su svi zlobnici sretni. Ali ne brinite, sve sam bliže odlasku..."

Neki su to protumačili kao najavu oproštaja od reprezentacije.

U utorak Argentina igra protiv Venezuele, dok Čile gostuje u Boliviji.

Poredak tri kola prije kraja: Brazil 36 (osigurao SP), Kolumbija 25, Urugvaj 24, Čile 23 (drže mjesta koja vode na SP), Argentina 23 (ide u dodatne kvalifikacije), Peru 21, Paragvaj 21, Ekvador 20, Bolivija 10, Venezuela 7.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom