Obavijesti

Sport

Komentari 5

Subašić: Hajduk nije našao pravu zamjenu za Kalinića

Subašić: Hajduk nije našao pravu zamjenu za Kalinića
1

Znalo se čak šest mjeseci unaprijed da Kalinić ide i nismo napravili baš ništa da nađemo zamjenu, otvoreno je kritizirao struku Hajduka D. Subašić

VIDEO

Jedan od rijetkih igrača Hajduka koji ovu sezonu može ocijeniti koliko toliko uspješnom je golman Danijel Subašić. Branio je vrlo solidno u svih 13 kola HNL-a, usput upisao i osobni rekord od 549 minuta bez primljenog gola, a ustalio se i među izabranicima Slavena Bilića. U subotu bi protiv Lihtenštajna mogao napraviti i korak dalje, upisati prvi nastup u reprezentativnom dresu.
- Sve je na izborniku. Meni bi naravno bila velika čast debitirati u reprezentativnom dresu, jedva čekam prvi nastup – kaže Subašić, koji je, priznat će to i sam, danas puno kompletniji i bolji golman nego je to bio kada je prošlog ljeta iz Stanova preselio na Poljud.
- U Zadru si na streljani cijelu utakmicu, stalno si zagrijan, dok na golu Hajduka imaš 2-3 intervencije u cijeloj utakmici i moraš ih sve obraniti. Velika je razlika, pred golanom Hajduka su veći zahtjevi i očekivanja te pogotovo svakodnevni pritisak, na koji te ništa ne može pripremiti - priča Subašić.   
Puno mu je značilo i prošlogodišnje iskustvo, Hajduk se gotovo do zadnjeg kola borio za prvenstvo, a Kup su izgubili u finalu, udarcima s bijele točke.
- Zato me i bole ovogodišnji loši rezultati, 70% lanjske momčadi koja se borila za prvo mjesto danas je osma na ljesvici HNL-a – ljutito govori Subašić, koji za razliku od većine, koja na pitanje što je uzrok padu forme i lošim rezultatima šutke sliježe ramenima, otvoreno govori o svemu.
- Znalo se šest mjeseci unaprijed da Kalinić ide i klub nije napravio ništa da mu pronađe adekvatnu zamjenu. Na koncu je otišao i Drago Gabrić, motor koji je povukao kad bi svi stali.... i sve je krenulo po zlu. Jedva čekamo zimsku stanku da se dobro pripremimo i uigramo i da sve krene nabolje. Uvjeren sam da je dolazak braće Sharbini pravi potez i da će njih dvojica na proljeće pokazati da mogu kvalitetno nadomjestiti odlazak Kalinića i Gabrića - zaključio je Subašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom