Obavijesti

Sport

Komentari 19

Sucu oštećen auto, golman zabio... najluđa liga na svitu!

Sucu oštećen auto, golman zabio... najluđa liga na svitu!
1

Stadion u Ivanbegovini mogao bi biti suspendiran nakon što se s razglasa vrijeđalo suca, prijetili su im smrću, a jednoj je sucu oštećen automobil

VIDEO

Tuđi čovik nikad neće znati..., napisali su na Facebook stranici 3. HNL jug uz video iz Baške Vode.

Snimku koja pokazuje kako brod s nogometašima i navijačima Uranije pristaje u Bašku Vodu, a na rivi doček uz pjesmu, navijanje, baklje... ma kao da su osvojili Ligu prvaka! A ljudi su (samo) u Blatu, kod ‘voljenog’ susjeda, pobijedili Zmaj 1-0 u 8. prvenstvenom kolu.

Idemo dalje: u Ivanbegovini Split je s 3-1 pobijedio domaći Kamen, koji je utakmicu završio s osam igrača. Nakon trećeg isključenja, nasrnuli su na suca, koji je dosudio prijevremeni kraj utakmice, te je na odlasku sa stadiona dobio ‘predsjedničku’ pratnju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sudac im isključio tri igrača, navijači ga napali: 'Lakrdija!'
Sudac im isključio tri igrača, navijači ga napali: 'Lakrdija!'

- Nije baš čest slučaj da netko u samo jednom danu, bolje rečeno u samo 90 minuta uništi svaku vjeru i nadu u ovo natjecanje. Na stranu naš lošiji start i konkretniji gosti, no ovo što smo nažalost imali priliku gledati u Ivanbegovini nema nikakvih poveznica s jednom lijepom igrom zvanom nogomet. Nekoliko stotina posjetitelja su svjedoci onoga što se zove lakrdija - napisali su na stranici kluba, dok je policija spriječila fizički napad na suca.

U dopunskom izvještaju piše da je u 22. minuti poslije izjednačujućeg pogotka domaćih netko sa službenog mikrofona sucu poručio "J...m ti mater Juriću". Službene osobe iz NK Kamen upućivali su prijetnje smrću sucima, dok je pomoćnom sucu oštećen automobil. Neslužbeno se doznaje da bi stadion u Ivanbegovini mogao biti suspendiran.

A 200 kilimetara južnije vidjeli smo i ‘Karla Leticu za siromašne’: golman Dalibor Kristić u 92. minuti otišao je u napad, te nakon kornera zakucao loptu u mrežu za pobjedu GOŠK Dubrovnika 1919 nad Neretvom 2-1 i ludilo na tribinama.

U Pločama je Goran Proleta s Jadranom pobijedio Neretvanac (4-0) i bio uspješniji od svoga sina Borne, stopera Neretvanca. A Marin Oršulić (32), trener gostiju i posljednje momčadi lige, koja još nema pobjedu, smijenjen je nakon susreta. Oršulić je bivši igrač Zagreba i Zadra, a na klupi momčadi iz Opuzena izdržao je samo tri mjeseca.

Sve se to dogodilo u samo sat i pol nogoloptanja u valjda najluđoj ligi na svijetu, 3. HNL jug. U ligi u kojoj se igrač Imotskog, u maniri Erica Cantone, za vrijeme utakmice popne na tribinu i potuče s nepristojnim i agresivnim gledateljem. U kojoj igrači guraju autobus kako bi stigli na utakmicu, a Mario Marović za Slogu iz Mravinaca zabija golove škaricama u stilu Zlatana Ibrahimovića.

Ondje je i bivši reprezentativac Drago Gabrić (Zagora Unešić), kao i rekorder s najviše utakmica na klupi u povijesti 1. HNL Stanko Mršić, trener Primorca iz Biograda. A ove bakljade i suci pod pratnjom su dosta uobičajene pojave. Tuđi čovik nikad neće znati...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...