Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sud oslobodio Contea, trenirat će Chelsea od sljedeće sezone

Sud oslobodio Contea, trenirat će Chelsea od sljedeće sezone
1

Conte je već odslužio zabranu treniranja od četiri mjeseca koju mu je nametnuo Talijanski nogometni savez (FIGC), a u vezi s istim slučajem cijelo je vrijeme tvrdio da nije kriv

VIDEO

Talijanski sud je u ponedjeljak oslobodio budućeg trenera engleskog prvoligaša Chelseaja Antonija Contea koji je optužen da je zatajio da zna za namještanje utakmice 2011. dok je trenirao Sienu.

Conte (46), koji će na Euru u Francuskoj od 10. lipnja do 10. srpnja voditi talijansku reprezentaciju, prije nego preuzme klupu Chelseaja, oslobođen je jer su se optužbe pokazale neutemeljenima, izjavio je sudac Pierpaolo Beluzzi.

Conte je već odslužio zabranu treniranja od četiri mjeseca koju mu je nametnuo Talijanski nogometni savez (FIGC), a u vezi s istim slučajem cijelo je vrijeme tvrdio da nije kriv.

Talijanski je izbornik kao igrač odigrao više od 400 utakmica u dresu Juventusa kojeg je kao trener odveo do tri uzastopna naslova talijanskog prvaka od 2012. do 2014. prije nego je preuzeo talijansku reperezentaciju.

Istraga je bila usmjerena na pokušaje namještanja utakmica u Serie B i i u trećoj ligi Lega Pro tijekom sezone 2010./11., a obuhvaćala je i neke utakmice talijanskog Kupa.

FIGC je također vodio vlastitu istragu o istom slučaju i suspendirao je više od 50 igrača na pet godina kao i neke klubove, među kojima su Atalanta i Siena kojima su oduzeti bodovi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače