Obavijesti

Sport

Komentari 295

Sudac i United dobili Chelsea: Gol iz zaleđa i 'smiješni' crveni

Sudac i United dobili Chelsea: Gol iz zaleđa i 'smiješni' crveni
6

Manchester United u derbiju je svladao Chelsea 3-2. I to na kakav način. Sudac Clattenburg je neshvatljivo isključio Torresa pa priznao neregularni gol Chicharitu

VIDEO

Prašina oko suđenja Andrea Marrinera u Merseyside derbiju još se nije slegla zbog poništavanja čistog gola Luisa Suareza za pobjedu Liverpoola nad Evertonom, a za novu sramotu u nedjelju pobrinuo se glavni sudac derbija Chelsea - Manchester United.

Mark Clattenburg kao da je dobio naputke da 'crveni vragovi' u velikom okršaju jednostavno moraju pobijediti pa je tako dvjema kontroverznim odlukama odveo United do pobjede na Stamford Bridgeu 3-2.

Pri rezultatu 2-2, u trenutku kad je Chelsea imao igrača manje (Branislav Ivanović zasluženo isključen u 63. minuti), glavni sudac u 69. minuti neobjašnjivo je pokazao drugi žuti karton Fernandu Torresu. Clattenburg je je Španjolca isključio zbog pokušaja simuliranja iako je evidentno da je na njemu napravljen faul. I u slučaju da nije bilo kontakta, nije postajala nikakva namjera za iznuđivanju slobodnog udarca.

Londončani su se morali nadigravati s dva igrača manje, a sudački trojac odlučio je do kraja slomiti Di Matteovu momčad tako što linijski sudac nije poništio gol Hernandeza, koji je zabio za 3-2 iz očiglednog zaleđa.

United je furiozno krenuo u utakmicu te je samo nakon 12 minuta vodio 2-0. Prvi gol pao je već u 4. minuti, a u vlastitu mrežu loptu je od odbijanca poslao Luiz. Osam minuta kasnije Van Persie u potpunosti je šokirao Stamford Bridge sjajnim golom za povišenje vodstva.

No domaćini su se vratili u 44. minuti kad je Juan Mata iz slobodnog udarca s ruba 16-erca sjajno pogodio za 2-1. U nastavku Chelsea je krenuo u ofenzivu, koja se isplatila u 53. minuti kad je Ramires vratio Londončane u egal na 2-2. Taman kad je 'blues' tražio vodstvo Ivanović je glupim potezom ostavio momčad na cjedilu. I kad su pokušali se boriti s igračem manje, suci su se pobrinuli za prvi poraz Chelseaja ove sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 295
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'