Obavijesti

Sport

Komentari 83

Sudac je pokrao Ronalda, ovaj mu vratio 300. golom za Real

Sudac je pokrao Ronalda, ovaj mu vratio 300. golom za Real
7

Ronaldu sudac nije dao da zabije 300. gol za Real. Nije mu sudio čisti penal, ali Portugalac je ipak zabio. Real je s 2-0 pobijedio Rayo Vallecano na Vallecasu...

VIDEO

Nakon što je Barcelona bez problema riješila Almeriju na Nou Campu i otišla na sedam bodova prednosti ispred Reala, Madriđani su odigrali u gostima kod Rayo Vallecana, momčadi protiv koje su imali 13 uzastopnih pobjeda u nizu u svim natjecanjima. Luka Modrić igrao je od prve minute, a Real je uz dosta muke slavio 2-0 golovima Cristiana Ronalda i Jamesa Rodrigueza. Utakmicu je obilježio nevjerojatan propust glavnog suca koji je teško oštetio Real Madrid kod 0-0.

Vine

Rayo je posljednji put slavio protiv Real Madrida u veljači 1997. godine. Bilo je 1-0 u prvenstvu. Prije toga slavili su još samo jedanput protiv Madriđana, i to na Bernabeuu 1996. godine. Posljednji put Realu su uzeli bod 2000. godine. 

Luka neprepoznatljiv

Rayo je prvo poluvrijeme kontrolirao igru. Real nije igrao dobro, a u sivilo madridske momčadi uklopio se hrvatski veznjak. Luka Modrić nije bio na razini na kojoj se očekuje da će biti igrač njegove klase. U prvom dijelu hrvatski veznjak imao je tek 16 dodavanja, manje od njega imao je tek napadač Raya (10 pokušaja dodavanja). 

Sudac, mora da se šališ!

I onda je stigla ta 51. minuta. Ronaldo je jurnuo u kontru. Lažnjakom je bacio domaćeg braniča Amayu na travu, ovaj ga je složio klizećim startom. Čisti penal. Ali ne, Ronaldo dobiva žuti karton za simuliranje?! Zbog tog kartona Ronaldo će propustiti sljedeću utakmicu protiv Eibara. Teško je shvatiti što je sudac vidio u ovoj situaciji.

Dugo nismo vidjeli ovako čist penal. Možda je na sučevu odluku utjecala Ronaldova povijest i status "padavičara" i nogometaša koji je svojom glumom često znao iznuditi prekršaje koji to nisu bili. 

Ipak, pravda je zadovoljena u 68. minuti utakmice. Carvajal je odradio sve. Sjajno je prošao, a Ronaldo je bio na pravom mjestu za 37. gol sezone. Bio je to i Ronaldov 300. gol za Real Madrid. James Rodriguez je u 74. zabio za konačnih 2-0. Real je uzeo tri boda i vratio se na minus četiri iza Barce.

Primera, 30. kolo:

  • Rayo - Real 0-2 (Ronaldo 68, James 74)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"