Obavijesti

Sport

Komentari 7

Šuker u Osijeku: Siguran sam da će i Platini podržati projekt

Šuker u Osijeku: Siguran sam da će i Platini podržati projekt
5

Oduševljen sam projektom i siguran sam da Platini može poduprijeti ovu ideju. Drago mi je što će Osijek konačno dobiti kamp kakav zaslužuje, rekao je Šuker

VIDEO

Davor Šuker i čelnici HNS-a posjetili su Osijek uoči utakmice Hrvatske s Walesom kako bi pomogli Osijeku u domaćinstvu. Obećali su urediti travnjak i uložiti dodatna sredstva kako bi susret s Welšanima bio na očekivanoj razini. Poznato je da je NK Osijek u dugovima, a stadion u lošem stanju te da mu treba sanacija. 

- Upravo stoga pozvali smo HNS u Osijek kako bismo im izložili naš plan izgradnje nogometnog kampa i sanacije postojećeg stadiona kojeg smo prezenitirali kroz već izrađeni video projekt. Na postojećem stadionu predviđeno je rušenje zapadne tribine i ukopavanje terena te izgradnja nove, izgradnja nadstrešnice te dislokacija atletske staze. Iduće godine planiramo projektiranje i definiranje financijske konstrukcije te bi se krajem 2013. započelo sa izgradnjom. Prije svega osposobili bismo pomoćni stadion kako bi se na njemu održavale utakmice - kazao je gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo predstavnicima HNS-a izloživši im projekt koji nije megalomanski, nego financijski posve prihvatljiv standardima Uefe. 

Čak 75 posto investicije išlo bi iz strukturnih fondova EU. Nakon svega toga uslijedilo bi i preoblikovanje samog kluba koji je, poznato je, ranijih godina rađao velike nogometne zvijezde, pa i samog Šukera.

- Oduševljen sam projektom i siguran sam da Platini može poduprijeti ovu ideju. Drago mi je što će Osijek konačno dobiti kamp kakav zaslužuje - kazao je Šuker. 

Na pitanje o pozivanju Sammira u reprezentaciju Šuker je rekao kako i on sam reprezentaciju gleda iz VIP lože te da nema nikakvog utjecaja na to koga će izbornik pozvati. 

- Svaki nogometaš zaslužuje pokušaj, a rezultati će pokazati - dodao je Šuker. 

Rečeno je također kako će ulaznice na utakmicu Hrvatska – Wales 16. Listopada, biti 40 i 80 kuna za tribine te 200 i 250 kuna za VIP lože.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'