Obavijesti

Sport

Komentari 112

Davor Šuker pohvalio Rijeku i Dinamo pa otišao kod Platinija

Davor Šuker pohvalio Rijeku i Dinamo pa otišao kod Platinija
4

Prošle godine Dinamo i Rijeka osvojili su zajedno pet bodova, a ove godine imaju 13. Radi se o očiglednom napretku i razvoju hrvatskog nogometa, rekao je Šuker

VIDEO

Dinamo i Rijeka oprostili su se od Europe. 'Modri' su na Maksimiru pobijedili Celtic 4-3 u utakmici koja nije odlučivala o tome tko će proći skupinu. Dinamo je šansu propustio nakon blamaže u Rumunjskoj i europsko proljeće ostalo je samo san. Zagrebački klub završio je natjecanje u Europskoj ligi na 3. mjestu sa 6 bodova.

Rijeka je gostovala kod Seville na Sanchez Pizjuanu i izgubila 1-0. Momčad s Kantride bila je u igri za prolazak do posljednjeg kola, a protiv Seville trebala joj je pobjeda. Španjolci su ipak bili puno jači.

Nakon ispadanja hrvatskih klubova, oglasio se prvi čovjek HNS-a, Davor Šuker, koji je utakmicu Dinama i Celtica gledao iz svečane lože maksimirskog stadiona.

- Čestitam svim našim klubovima koji su ove sezone osvajali bodove za naš nogomet i za naš koeficijent. Posebne čestitke Dinamu i Rijeci koji su drugu godinu u nizu u Europskoj ligi - rekao je Šuker i dodao:

- To pokazuje kontinuitet. Prošle godine Dinamo i Rijeka osvojili su zajedno pet bodova, a ove godine 13. Radi se o očiglednom napretku i razvoju hrvatskog nogometa.

Predsjednik saveza ponovno se osvrnuo na Ligu 10.

- Liga 10 donijela je značajan pomak u kvaliteti domaćeg natjecanja. Više je jačih utakmica i to se osjeti po rezultatima u Europi. Moramo dalje raditi u tom smjeru, vjerujem kako ćemo uskoro gledati hrvatski nogomet na proljeće u Europi - kaže predsjednik saveza i dodaje:

- Uz bolju infrastrukturu i zdraviju atmosferu, sve će izgledati bolje. Ovi europski rezultati daju dobar poticaj za daljnji rad našim klubovima, trenerima i igračima - kazao je Šuker, prenosi službena stranica saveza.

Nije se dugo zadržao u Hrvatskoj

Predsjednik hrvatskog saveza nije se predugo zadržao u Hrvatskoj nakon povratka iz Bangkoka. Šuker je bio na utakmici Dinama i Celtica na Maksimiru u svečanoj loži, a već sljedeći dan ukrcao se na avion i poletio prema Amsterdamu.

Šuker je otputovao u Amsterdam gdje je danas predsjednik Uefe Michel Platini na olimpijskom stadionu proglasio Clarencea Seedorfa novim ambasadorom ove organizacije, koji će se boriti protiv rasizma i netolerancije.

- Sretan sam što su naše inicijative dosad postigle. No ima još dosta posla. Zato računam na Seedorfa. On je strastven u svemu što radi, siguran sam da će i ovo raditi sjajno - rekao je Michel Platini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'
ŠOK U SUSJEDSTVU

Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'

Valentina Remso, influencerica koju je na Instagramu pratilo više od 19.000 ljudi, strastvena vozačica auto-utrka, poginula je u slijetanju automobila. Suputnike su iz smrskanog auta vadili vatrogasci